mellan vakna & somna

Fotboll

Kategori: Diverse

Igår gjorde jag det här:

 

Förra lördagen gjorde jag det här:

 

Vilket tror ni jag gillar bäst? =)

Observera att det här förmodlligen är både första och sista gången ni får se min magkatarrsuppsvällda mage utan kläder på...

=)

Så kom de då...

Kategori: Diverse

Mina fyrameters banderoller anlände idag. De som höll på att bli en korsning mellan fyllekonst och barnkonst. Resultatet blev faktiskt bra. Jag är nöjd. Beställarna är nöjda. Alla är nöjda. Hur bra som helst. Kanske inte de piffigaste banderollerna i världshistorien, men de fyller sin funktion. Vindkraft, hej och hå.

För övrigt så är det underbart med torsdag. Torsdagar är nedförsbacke och just för dagen är det också dukmangling och fotbollstitt.

Fast jobb först. Nu ska jag leta alger.

=)

Sambo

Kategori: Diverse

Ja, mer officiellt än såhär blir det väl knappast.

Nog för att darling och jag har bott här ett ganska bra tag tillsammans, men nu har även hans post flyttat hit och numera står det därför även hans fina namn på dörren. Så då var man sambo. På riktigt. Coolt.

I love it.

För övrigt så har min sambo (japp, det känns kalasbra att säga det...) köpt en dansmatta till playstation. Så just nu stampar ett gäng grabbar omkring i vardagsrummet. Med typ 30 grader varmt i lägenheten så är det säkerligen en eller ett par svettdroppar som flyger omkring också. Igår såg darling ut som han badat efter att han dansat halva kvällen.

Samboliv is the shit.

=)

Träning

Kategori: Diverse

Första träningen efter sommaruppehållet igår.
Puh.
Jag är ändå rätt glad att jag varit ute och lufsat lite. Det var visserligen dödsjobbigt ändå, men det kunde helt klart varit ännu värre utan lufs på stadens gator.

Nu ska jag vara kreativ. Lite halvknepigt när inspirationen inte direkt ligger tät runt en sommartrött hjärna.

Förresten.
Lina: Du lyckades. Jag har träningsvärk idag.

=)

Thaiigt

Kategori: Diverse

Vilken fin helg jag haft.
En fredag med fonduemiddag på 2 rum & kök och därmed en enorm mättnadskänsla som höll i sig halva lördagen också. Men åh vad smarrigt det är.

En lördag med fotbollstitt och bad i Tving. Vidare hem för lite mat med mallan och sedan vidare till fördrink. Därefter var vi åtta glada som intog ett bord på nya thairestaurangen i stan. Varmt, uteservering och fina vänner. God mat dessutom, så det kan knappast bli bättre.

Roligast under kvällen, och även det mest förbluffande, var helt klart våra bordsgrannars agerande. Vi pratade som tjejer gör ibland, inte skrigigt men inte heller tyst och mumlande. Det första kvinnan i sällskapet gör är att säga något i stil med "Oh, vad högljutt här var..." Sedan fortsatte de sin vistelse bredvid oss med att stirra stirra och stirra på oss. Det slutade med att de bad att få byta bord och sätta sig inne istället. Vid två olika bord. Och då var de inte ens på plats när vi avhandlade syjuntan och stickade matchkläder...

Vi skickade i alla fall en fin liten hälsning till dem på en lapp och gick vidare för att blanda drinkar och sjunga med i gamla schlagerlåtar. Lite utgång och sedan hemgång. En fin lördag.

En söndag med sol, bad, utflykt för att hälsa på farfar, kvällsdopp i 22 gradigt hav med finaste systerfamiljen och bara alldeles... alldeles underbart.

I'm very very nöjd.

...

Kategori: Diverse

just nu är det bara en sak som kretsar i mitt huvud.

min farfar har en tumör på lungan.
och det är fan för jävligt.

Uppringd

Kategori: Diverse

Har ni testat att bli uppringda av en fax någon gång?
Faxar är inga smarta maskiner och försöker ringa upp ganska många gånger. Idag har jag fått 18 samtal från Okänd = någon slags fax.

Jag svarade, väntade, fick tut i örat, la på.
Så höll det på, väldigt många gånger.
Tills journalisten ringde och jag således inte fick något tut i örat utan bara ett förvirrat litet hallå...

Så det kan gå.

=)

Skrälligt

Kategori: Diverse

Dagens två största skrällar:

1. Sommarvärmen kom faktiskt. Precis som utlovat. När hände det senast?
2. Jag har förätit mig på bananer. Inte så konstigt kanske med tanke på att jag ätit minst två om dagen den senaste tiden. Men hur ska jag nu överleva...?

Ikväll blir det  bröllopspyssel och damsektionsmöte. Ja, och darlingpussar. Äntligen!

=)

Paddlare

Kategori: Diverse

Fick precis en rapport från min älskade äventyrande darling.
De hade nu nått Tving. Jag visste inte riktigt hur långt det innebar att de paddlat förrän jag kollat kartan. Japp. Sjukt långt.

För övrigt ryktas det att sommarvärmen kommer imorgon. Sisådär 30 grader varmt. Så grattis alla semesternissar. Vi får väl sitta här på vårt iskalla kontor och titta ut på solen... =) Men. Det sägs att värmen även ska hålla i sig till helgen. Hade kunnat bli en helhelg på playan om det inte vore för att någon tyckte det var en rasande bra idé med träningsläger. Denna helgen också. Yeah.

Är det någon av mina läsare som känner till vilken fantastiskt fin bränna man får när man spelar fotboll? (och ja, brännan är viktiga saker på sommaren...)

För er andra så ska jag nog kunna visa precis hur det ser ut efter helgen.

=)

Ensammen

Kategori: Diverse

Igår var det bröllopsfix och pyssel hela kvällen. Servetter har vikts och placeringskort gjorts och monterats. Drinklistan är påbörjad och likaså delar av menyn. Det kommer bli ett fantastiskt bröllop.

Min darling är ute på äventyr med herrklubben. Paddling och övernattning i vildmarken. Jag tror, och hoppas, att han kommer hem imorgon. Att vara hemma själv är inte riktigt min grej, man vänjer sig fort vid sambolivet. Så det är ju tur att det finns saker inbokade på kvällarna. Idag kommer till exempel världens bästa syster med finaste barnen på besök. Så jo, jag ska nog kunna överleva.

=)

Träningshelg

Kategori: Diverse

Helgen gick fort. Måste nästan vara något slags nytt rekord.
Åkte från jobb till träning i fredags och det blev väl lite för mycket fläng för magen som sa stopp redan efter halva träningen. Jag och Mallan åkte sedan ut först i den dramatiska kubbturneringen. Helt klart otur med lottningen som avgjorde det hela.

Lördagen bjöd först på en träning som heter duga. En träning som känns i ganska precis varenda muskel i hela kroppen. Det är en mindre plåga att sätta sig ner, ja och att resa sig upp också för den delen. Efter träning väntade en hel dags roliga lekar.

Först lerduveskytte i Ledja, och jag var precis lika dålig som förra gången. Det är helt enkelt inte min grej det där. Tillbaka till idrottsplatsen där slalomkörning med grävmaskin väntade på grusplanen. Golf över a-planen efter det. Sedan spjutkastning x 2 med viss skillnad i storlek på spjuten. Som avslutande lek fick vi vara riddare med cyklar som hästar och försöka träffa varandras platsflaskor med våra tennisbollsbeklädda lansar. Hur kul som helst.

Och gissa vilket lag som vann? Jo, men det var ju mitt lag! =)

Grill och fest hela kvällen med lite bad i den uppblåsta poolen någonstans halvvägs genom natten.

Men det där med att sova på ett liggunderlag på kallt hårt golv är ju inte direkt något för mig. Misstänker att den där smärtan i kroppen delvis kommer av det inte så lite hårda underlaget...

Måndag nu och ny kollega på plats. Härligt härligt.

=)

Klänningsjakten

Kategori: Diverse

Till min systers bröllop letade jag som besatt efter en klänning.
I augusti ska Mallanbrallan gifta sig och jag är därmed tillbaka i klänningsjakten.

Igår var jag i i stort sett alla affärer värda ett besök i Karlskrona. Jag kom hem med ett par skor och en tröja. Ingen klänning. Alla klänningar jag provade såg ut ungefär såhär i modellen:Finns det någon som passar i gravidmodellen? Som inte är gravid då alltså.
Mig passar den i varje fall inte alls, inte ens lite, inte ens om man kisar eller bara tittar med ena ögat. Jag har försökt allt. Så jakten går vidare.

Mallan: Är det okej om jag kommer naken till ert bröllop?

Tomt

Kategori: Diverse

Det är tomt här idag. Inte en kotte.

Typ såhär:Vi har fredagsfika i vanliga fall. Den som har i uppdrag att fixa veckans fika har hjärtat på sitt skrivbord.Men så där värst många kamrater finns det ju inte här. Så fredagsfikan ser ut såhär och den enda deltagaren är hon på den högra bilden...

 

Kan någon kolla om jag är uttråkad?

=)

Bullfest

Kategori: Diverse

Kolla in det här resultatet:Bullfest bullfest hela dan!
Mm mm mm.

Jag vet en som blir glad när han kommer hem från jobbet om en stund.
Yes. I am a husmor.
Ibland.

=)

Sommarbilder

Kategori: Diverse


Det här gör jag ikväll:Så i väntan på att degen jäser bjuder jag på lite sommarbilder


Kalas för fina systerdottern! 8 år. Hon är stor nu!


De finaste!


Alljungenutflykt. Båt, fångst och förflyttning.


Alljungen. Aj? Eld? Klart?


Alljungenfint och syskonbarnfint på utflykt!


Cooling och hoppetossor!


Darling gör Killebom. Kolla vad vi vann!


Beachfotboll i Åhus.


Mer beachfotboll! Vi jobbade på brännan och grabbarna jobbade på att få iväg bollen. Bra fördelning.

Sommaren såhär långt! Gött!


Säg till om du vill att någon bild ska tas bort!

Torka

Kategori: Diverse

Det verkar råda sommartorka lite överrallt.

1. Tidningarna drar upp en nyhet på en hel sida om en kille som fått stipendium TROTS att han har dreadlocks. Hysteriskt kul.

2. Här på jobbet förbereder man mest för hösten och torkan är total. Lugnet för stormen känns det dock som också med jämna mellanrum.

3. I bloggvärlden verkar det också vara torka vilket är lite halvjobbigt för mig. På grund av punkt två här ovan så har jag ju inte direkt världsmycket att göra och att läsa de bloggar jag följer är därför ett bra tidsfördriv. Ja, eller det hade varit det om inte var och varannan bloggare hade åkt på sån där semester och därför inte bloggar...

Torka it is. Utom utomhus. Där är det bläväder. Svenskt sommarväder.

Sushi

Kategori: Diverse

Mm mm mm vad sushi är gott. Det blev min middag igår. Jag får passa på att äta sånt läskigt som fisk när darling inte är hemma. :)

I övrigt blev det en extremt lugn kväll igår. Inte för att sushi nu är olugnt... Ordinationen att ta det lugnt på fritiden försökte jag ta på största allvar och jag är rätt nöjd med resultatet. En bok i handen, en flaska Brämhults Jordgubb Lime och lite tjejiga program på tv.

Japp, jag SKA bli frisk nu. Så är det bara.

Kollegan jobbar sin sista dag innan semestern idag.
Det hade varit härligt med semester. Jag minns bara vagt, vagt hur det var.

=)

Röstning

Kategori: Diverse

Jag kunde inte låta bli. Det blev inte det snyggaste i världshistorien.
Men jag blir ändå väldigt glad för en röst.
På mitt allsångshäfte alltså.

=)Rösta!

Följetongen

Kategori: Diverse

Det mest uttjatade ämnet i den här bloggen stavas m a g e.
Nu ska jag tjata lite till.

Var på läkarbesök idag igen eftersom den förra medicinen inte hjälpte. Min läkare var riktigt överraskad att se mig igen eftersom han varit stensäker på att jag skulle bli frisk. Icke. Jag fick ta nytt prov, denna gång för att kolla om jag har en lömsk helicobacter-bov i magen. Jag ska även få ny medicin samt ha tråkigt. Ja, han ordinerade faktiskt att ha tråkigt. Det var nog en omskriven version av att ta det lugnt på fritiden, ligga hemma i soffan och ta det lugnt.

Om inte detta hjälper ska jag göra en gastroskopi. Och eftersom det är något jag absolut inte INTE vill göra så tänkte jag bli frisk nu. Nu bestämmer jag mig. Jag ska bli frisk.

För övrigt så delas magkatarrmänniskor in i två grupper när det gäller mat. En som inte vill eller kan äta och en som måste äta hela tiden. Gissa vilken grupp jag trillade in i....

Banderolljävel

Kategori: Diverse

Någon som försökt göra en banderoll, 4x1 meter, utan en enda bild någon gång?
I så fall vill jag gärna ha tips.
Min kreativitet gick precis och dog tydligen. Det är tusan omöjligt.

Just nu är den blå med vit text. Gäsp.
Har försökt mig på att illustrera också. Ja, så illa är det. Jag försökte rita vind - det såg ut som sprickor. Jag försökte rita ett vindkraftverk - det såg ut som en båtpropeller. Jag försökte rita moln - det såg ut som att konstnären varit full.

Ingen hit med andra ord.
Men snart blir det fanken en banderoll med propeller, sprickor och spår av fylla.

Invigning

Kategori: Diverse

Igår invigde jag mina nya springiga skor. Hurtig igen alltså. Jag är nästan själv chockad. Lufsade runt en lagom runda med mina braiga skor. Woho!

Grå himmel idag och nästan ruggigt. Då kan man nästan överleva att jobba. Dessutom blir det bröllopsfix efter jobbet, så jag hoppas att tiden går fort fram till dess. I love pyssel.

Förresten. Är det någon som kan förklara för mig varför det kliar när sår läker?!
Jag har just nu ett litet skärsår under foten som håller på och läka och det kliar något helt galet. Under foten som sagt. Lätt att klia sig där. Om ingen har svar får jag väl försöka väva in det i mitt magkatarrsläkarbesök imorgon.

=)

Färdkost

Kategori: Diverse

Det bästa med att åka tåg i sex timmar på två dagar i kombination med bakfylla och trötthet är att man inte riktigt kan eller orkar äta upp färdkosten.

Därför har jag ägnat förmiddagen åt att äta mentos och göra pensionärsbroschyr. En väldigt trevlig kombination. Fast nu behöver jag bilder som passar till den där broschyren och det verkar råda brist på pensionärsbilder.

I need to find a gamling to fota.

=)

Partyhelgen

Kategori: Diverse

Det är inte utan att man är lite sliten idag. Helgen var kalas.
Följde med grabbarna en sväng i fredags till vad jag trodde skulle bli mat och ett par öl. Det blev värsta galna festen. Oväntat, otippat och kul.

I lördags blev det stora slapparedagen fram tills mitt tåg mot malmö skulle gå. I söder väntade 25-årskalas. Fina vänner och en del nya ansikten. Det blev livat med dans på KB som pricken över i:et. Fem timmars sömn senare träffade jag bästaste A & A för en snabbfika innan jag med nöd och näppe överlevde en tre timmar lång tågresa. Den som har sett mig, eller hör berättlserna, när jag åker tåg bakfull vet att det är något av ett lotteri...

Stannade en liten stund i Hoglands park för att ligga på en bänk i solskenet och läsa min bok. Samma bok som nästan fick mig att komma försent imorse. Den vita massajen rekommenderar jag starkt om ni inte läst den.

Nu ska jag hitta på något spännande att göra. Kanske en broschyr om pensionärsrådet. Varför inte liksom.

=)

Sju

Kategori: Diverse

Det blev en fin fin fin FIN sjua.
Vi tänkte spontangå på bio efter Nivåmiddagen. Men det var totalbrist på filmer. Så vi gick hem och såg en animerad film om en elefant och ett liv på ett sandkorn. Klass på den filmen.... Den hade i alla fall en tydlig sens moral, någonting i stil med att alla är individer oavsett hur små de är. Som sagt, en riktig klassfilm. =)

Idag är det fredag. Det är ljuvligt.
Från sömnsidan kan jag meddela att jag sovit hela natten, ordentligt dessutom. Hurra för mig.

Nu ska jag jobba och hålla tumme för att tiden går fort idag.

=)

Intervallsömn

Kategori: Diverse

Hur trött är man efter att ha sovit ungefär två timmar?
Riktigt jäkla trött.

Just så trött var jag igår kväll och tänkte att det där med att somna blir ju en enkel sak. Jo tjena. Det är som att jag sover, fast ändå inte. Ögonen är stängda, sömnkänslan finns där men jag registrerar ändå alla ljud och rörelser runt omkring. Det slutade med att jag kröp ner i soffan hos darling och tittade när han spelade bort pengar på poker. Sedan blev det ett slags intervallsovande resten av natten.

Kan det vara så att jag plötsligt börjat sova väldigt lätt? Det är ju inte riktigt likt mig som har kunnat somna samtidigt som pappa byggt ihop ett skrivbord bredvid sängen.

Magen mår i alla fall bättre idag, och fattas bara annat. Idag är det ju sju. Sju månader. Fina sju månader.

=)

Hurtigt

Kategori: Diverse

Dagens hurtighet presenteras av årets första löparrunda. I en sisådär 25 minuter lufsade jag omkring. Svettig som ett shit, men ändå inte utmattad. Jag är väldigt nöjd. Nöjd att jag överhuvudtaget gav mig ut. Nöjd att jag överlevde.

Yeah!
Så nu ska jag laga något hurtanpassat att äta. Lite pasta. Ja. Det får det bli.

=)

Sömnlöst

Kategori: Diverse

En sömnlös natt kommer lastad.
Med vadå?
Frustration.

Hur är det möjligt att man är pigg som en lärka 02.13?

En sömnlös natt leder till ont i magen. Min mage är tydligen väldigt känslig för det där. Under natten så är jag mitt inne i en härlig ond cirkel som cirkulerar ungefär såhär:

- jag kan inte sova.
- ju senare det blir desto mer stressad blir jag över att jag inte sover.
- när jag blir stressad börjar magen krångla.
- så fort magen börjar kännas minsta lilla får jag lätt panik.
- kramp i magen.
- det går inte att sova när man har kramp i magen.
- jag kan inte sova.

Visst låter det underbart? Det som är mest irriterande av allt är att det sitter så väldigt mycket i huvudet och att jag inte riktigt vet vad jag ska göra åt det.

Inatt försökte jag till och med lära mig spela poker, men inte ens det gjorde mig det minsta sömnig...

Utmanad

Kategori: Diverse

Det här känns som en bra lunchaktivitet.
Bästa Ann har utmanat mig.

Regler:
-Posta reglerna först.
- Svara på alla frågor.
- Skicka vidare utmaningen till 6 andra bloggare. (Återstår att se om jag kan få fram så många bloggar...)
- När du postat dina svar, berätta det för den som utmanade dig!

Fem saker som fanns på din att-göra-lista-idag?
- Komma upp ur sängen och in i duschen innan darling kom hem från jobbet.
- Hitta en bild på ett vindkraftverk, alternativ leta upp ett vindkraftverk och ta en egen bild.
- Skriva en text om hemtjänst till en annons. Oh vilket glamoröst jobb jag har...
- Säga grattis till 25-åringen Hanna.
- Gå på Allsång i Hoglands Park, om vädret tillåter och picknicken är god.

Vad gjorde du för 10 år sedan?
Oj. För tio år sedan var jag 15 år. Det var sommarlov mellan åttan och nian, om jag räknar rätt nu. Skolavslutningen firades på Sweden Rock Festival, eller snarare i en stuga strax utanför området. Jag körde moppe, som stannade om man inte gasade. Så jag gasade för fullt mest hela tiden. Moppen var med om en olycka redan dagen efter jag fyllt 15. Dock med min kusin bakom styret och inte jag. Så kusinen hoppade på kryckor halva den sommaren. Jag hängde med kompisarna på stranden, spanade på grabbar och hittade med största sannolikhet på en del bus.

Ställen du bott på?
Jag är född och uppväxt i Sölvesborg. Flyttade därifrån till Nybro när jag var 19 för att plugga i Kalmar. Efter ett halvårs pendlande hittade vi, Ann och jag, en lägenhet i Kalmar. 2,5 år senare åkte jag till Guatemala och bodde där i drygt tv å månader. Efter det blev det ett kort stopp i Sölvesborg igen innan jag styrde kosan mot Karlskrona där jag bor sedan dess.

Fem saker du skulle göra om du var biljonär?
- Resa, resa och resa.
- Köpa mig ett fint gammalt hus, renovera det och...
-... ta ledigt från jobbet så att jag kunde pyssla i trädgården och bara vara,
- Ge mina föräldrar en stor slant så att de inte behövde jobba så värst mycket mer.
- Pimpa upp darlings Red Danger =)

Personer jag skulle vilja veta mer om?
De allra flesta i min omgivning. Man kan ju nästan inte veta för mycket om folk, helst inte om man som jag är nyfiken på det mesta.

Jag skickar denna utmaning vidare till:
Malin K, Petra, Jessica, Jessica, Malin H, Anna P

Tisdag

Kategori: Diverse

Trött.
Det är ett ganska bra sammanfattande ord just nu. Jag var dödstrött igår när jag kom hem och det var väl inte direkt så att jag studsade upp ur sängen imorse.

En annan trötting kom hem vid halv åtta efter en natts jobb. Jag åt frukost och slötittade på tv. Han lutade sig mot mig och somnade inom en minut. Å andra sidan är han ju ledig i sex dagar nu. Det hade man ju inte sagt nej till.

Ikväll är det allsångspremiär i parken. Får se om det blir något besök. Det krävs ganska smarrig picknick och riktigt gött väder för att jag ska lockas att titta på IdolOla.

För övrigt hämtade jag min underbara biljett igår.
6 augusti + Winnerbäck = sant.

=)

Måndag

Kategori: Diverse

Tiden går långsamt. Så förbannat långsamt.
Jag gillar mitt jobb, men det är ta mig tusan ändå roligare att ha semester. Om någon nu missat det. Magen tycker också det är bättre med semester. Typiskt.

Lite halvkul i morse när darling kommer hem från sitt jobb lagom till jag ska gå till mitt. Man kan väl säga att vi är lite i otakt med varandra. För övrigt är det den 10 juli på torsdag och det innebär sju månader. Helt galet. Men ack så bra.

Nu ska jag leta efter ett vindkraftverk.
Ja, på bild alltså.

Countdown

Kategori: Diverse

Det är den allra sista dagen idag. Imorgon ska jag tillbaka till jobbet, men det känns ändå helt okej. Två veckor har på ett sätt gått fort, men det känns samtidigt som att jag varit ledig mycket längre. Hur går det ihop?

Det har varit en lugn semester. Lugn och skön, men kanske med lite väl mycket magproblem. Magen mår för övrigt mycket mycket bättre nu. Jag har sovit ordentligt en hel massa nätter i rad nu och jag har inte ont alls. Om sisådär en och en halv vecka ska jag till doktorn igen. Tror jag. Det känns som att jag håller på att drabbas av nu-mår-jag-ju-bra-så-jag-avbokar-tiden-syndromet. De skulle skriva ut lite mer medicin till mig också, men eftersom jag mår bättre nu när jag inte äter några piller än när jag svalde de jäkla kapslarna varje dag så klurar jag på att kanske köpa hem lite receptfritt att ha om smärtan återvänder. Åh ja, jag känner riktigt hur alla intresseklubbar antecknar för fullt... =)

Semestern då. Den har innehållit:

- mys med min darling
- bokläsning, bokläsning och bokläsning
- shopping
- picknick med syskonbarnen
- marknad med hela familjen
- sölvesborgsutflykt med darling
- öl i öltält
- sol på stranden
- publik på beachsoccer i åhus
- grillning
- magkatarr
- soffhäng
- energisamlande

Som en semester ska vara med andra ord.
Jag är mycket nöjd.

Dessutom är ju sommaren inte slut nu. Den har ju precis börjat.
Lite av det roliga som jag ska göra resten av sommaren:

- Kalas för en fin 25-åring i Malmö
- Sommarträningsläger med Trion
- Lars Winnerbäck
- Underbart finbesök från Malmö
- Bröllop

Det blir en fin sommar.

=)

Sommarstad

Kategori: Diverse

Jag gick hem i julinatten. Ljumma vindar, glada skratt från öppna fönster och en lycklig känsla i magen. Jag gick nedför backen. Tittade åt höger, såg vattnet och den upplysta fontänen. Jag kände mig som Carrie i filmen vi precis sett. Mina skor är förvisso inte lika höga eller dyra och Karlskrona är ett par storlekar mindre än New York. Men ändå.

Jag gick hem med ett leende. Redo att göra ett Ronjaskrik över Borgmästarefjärden. Ett skrik av lycka. Det är det jag är. Lycklig. Och nöjd. Lycklig över kärleken, lycklig över sommaren, lycklig över familjen, lycklig över vännerna, lycklig över ljumma vindar och glada skratt från öppna fönster.

Lycka. Det är fantastiskt.


=)