mellan vakna & somna

Nytt

Kategori: Diverse

Gott Nytt År till er alla!
Vad står på aktivitetsschemat för kvällen?

Jag ska snart bege mig söderut för en riktigt härlig fest med vännerna i Malmö.
Skumpan är packad. Klänningen likaså.
Det kommer bli en bra kväll, men framför allt kommer det bli ett väldigt bra nytt år. Det är jag helt övertygad om. Varför inte liksom?

Så, tack för 2007 och lycka till till oss alla 2008.

Har ju glömt...

Kategori: Diverse

...att berätta om juldagen.
Enligt traditionen samlades vi hemma hos en av tjejerna. Ovanligt märklig musik. Ovanligt lite dans. Ovanligt få. Men annars var det precis som vanligt.

Hade, till hutpriset 150 kronor, köpt biljett till Altona. Vi knatar dit och möts av sjukaste kön sen...nej, sjukaste kön ever! Var klämda i säkert en halvtimme innan vi kom in och knuffades lite till i garderobskön. Försökte sedan tappert mingla. Två saker gjorde detta svårt. Ett: Majoriteten av besökarna var runt 18, vilket betyder sex år yngre, vilket i sin tur betyder att man känner väldigt få. Två: Altona hade helt klart tagit sig vatten över huvudet när de klurade ut att jo men 400 personer får nog plats. Det gjorde det inte.

En lagom absurd kväll med andra ord. Som vanligt.

=)

Ledig

Kategori: Diverse

Det är underbart med ledighet. Men det är tur att man inte är ledig jämt. Då hade jag med 100 % säkerhet blivit både tjocke och lat. =)

Ledigheten so far har nämligen mest, eller nästan endast, bestått av mat, prison break, film, mat, mys, mat. Sa jag mat?

Men det är ju sagt att det nya livet börjar den 7 januari tillsammans med vinterträningen. Så det är väl lika bra att passa på att äta gotte. Har dock tillbringat en och en halv dag med att titta på fotboll. Passivt sportande måste väl finnas?

=)

Juldag

Kategori: Diverse

Det blev en härlig julafton. Mysig och matig. Som vanligt.
Gick ut friskt med glögg och Kalle. Fortsatte med mat i mängder. Jag har nu även gjort debut på sillätararenan. Mamma är mycket imponerad.

Till slut kom ändå tomten. Han började med att lysa in genom fönstret med starkaste ficklampan. Barnen sprang till dörren och tittade ut, och får då se att tomten går in till grannen. Det var inte samma tomte, men det kunde ju inte de veta. Så de gick med tunga steg in i huset igen. Hysteriskt kul. Tomten kom, han hade glömt säcken i tvättstugan. Där hade han även glömt kudden till magen. Så ett partytält fick agera mage... =)

Systersonen var ordentligt skeptisk till den mystiske mannen. I alla fall fram till att en av hans systrar satt sig i knät. Då tyckte han att det kändes säkert och ville hämta sina paket. Äldsta systerdottern var väldigt tveksam till om det verkligen var den riktige tomten... Att vi försa oss "Vill du sitta i morfars.... eh, tomtens knä" kan ha haft ett finger med i spelet där...

Fick bara bra och fina klappar! Nu är det dags för lite julmat igen. Har traditionsenligt nog gjort ingenting idag. Förutom att köpa biljett till kvällen då. För om ett par timmar blir det häng med tjejerna.

Ljuvligt!

God fortsättning!

Godaste julen

Kategori: Diverse

Julafton.
Morgonpresenten är öppnad och stressen över att hinna få all mat klar ligger tät över köket. Jag försöker hålla mig undan och tilldelas då, som vanligt, uppgiften att duka. Enkelt kan tyckas. Men det var en kamp att få in tolv personer runt ett och samma bord utan att någon ska behöva sitta med ett ben i soffan eller med den stora klockan i nacken.

Nu ligger röda duken på. Tolv stolar står runt bordet. Det krävs viss smidighet för den som ska sitta innerst, så jag tänkte sätta mig så långt ut som möjligt...

Vi ser fram emot en riktigt härlig jul. Vi räknar kallt med att systersonen kommer bli livrädd för tomten. Vi kommer med största sannolikhet att sitta som påsar, mätta som ägg. Men det är ju så det ska vara.

Jag önskar er alla en riktigt god jul!

Lilljulafton

Kategori: Diverse

Kvällens nöje är sällskapsspel. Men i brist på normala vuxenspel gav vi oss i kast med Ronja Rövardotter, från sex år. Det är det sjukaste spelet på länge. Den som skrev reglerna måste varit full.Exempel:
Regler för de röda cirklarna på bild 4 och 10:
"Här är fogdens knektar ute på patrull och utgör hinder på din väg. Du får inte ta dig förbi den röda cirkeln med hjälp av korten Genväg eller X steg framåt, utan i så fall måste du stanna på den röda cirkeln, även om kortet eller tärningen visar att du kunnat flytta längre.

För att ta dig förbi röda cirkeln måste du antingen a) spela ut ett Hysch-kort och flytta tre steg: villkoret är dock att du står på röda cirkeln eller på någon av de två grå punkterna innan. Eller också måste du b) (om du står på röda cirkeln med inte har något Hysch-kort) slå med tärningen och försöka få 1 eller 2. Du får inte ta upp något Ronja-kort när du står på röda cirkeln..." und so weiter.

Någon som hängde med? Och jag lovar, det hjälper inte att man har spelplanen framför sig...
Nu ska vi visst ta en omgång till. Jag vann för övrigt förra.

=)

Dagen i bilder

Kategori: Diverse

Idag har det varit stora pysseldagen.
Har precis ägnat drygt två timmar åt att göra pepparkakshuset... har ont i armen och hela kroppen nu, så det lär bli träningsvärk deluxe imorn.

   
1. Granpynt
2. The gran
3. Pepparkakshjärta

   
1. Typ koncentrerad
2. Taket klart, kramp i armen och hyfsat mycket kvar...
3. Helt klart och ställt på plats.

Pynt

Kategori: Diverse

Nu är det julpyntat här hemma.
Granen står och lutar i sitt hörn, nertyngd av ungefär en miljon kulor.

Obligatorisk musik är Agneta Fältskog på LP. En LP-skiva är sjukt kort, det konstaterar jag varje år. Mamma försöker tappert få in Christer Sjögrens julskiva... men där går min gräns.

Nu blir det julklappsinslagning. Måste bara finta bort pappa. Kanske en överstegsfint kan funka...

=)

SBG

Kategori: Diverse

Nu är jag i väst!
Mamman o pappan har värsta värstingdatorn nuförtiden... viss uppgradering från den förra som visst även användes av vikingarna... =)

Bredband är ju goa grejer också. Nu behöver man inte ta en fika om man råkar skriva in aftonbladet.se.

Jul

Kategori: Diverse

Ett försök till att göra jul på bloggen.
Men jag hade inte tålamod att göra det bra. Så det blev sådär.

Ska i och för sig prova päronens nya dator och bredband senare, så då kanske det kan bli bättring... =)

Nu ska jag överge jobbet.
Har planer på att återkomma om 12 sovmornar!

=)

Som Rix

Kategori: Diverse

Rix Morronzoo har haft en tävling under december där man ska läsa så långt man kan på Victor Rydbergs Tomten, på ett andetag.

Idag avgjordes det och jag tror att den som vann hade läst till "...krubban..." i vers fyra.

Jag var tvungen att prova nu.
Hur fanken kan hon ha läst till slutet av vers fyra? Det går ju inte. Jag stannar på ."..redskapshus..." i början av vers fyra. Men då är det både med stakningar och annat, alltså egentligen inte godkänt...  Hur långt kommer du?

Nära

Kategori: Diverse

Det är nära nu.
Idag bär det västerut för julfirande. Ska bara köpa de sista julklapparna först. Ja, och jobba lite förstås. Men jag tror inte det kommer bli någon rusning här idag direkt...

Sedan väntar ledighet deluxe. Det ska sannerligen bli ljuvligt. Även om jag kanske inte får säga att det är välbehövligt för det var så längesedan, det var ju faktiskt bara en månad sedan jag hade semester.

Och nu infann sig den vanliga funderingen.
Släckte jag adventsstjärnan?

Skit

Kategori: Diverse

Det här är skit. Jag förstår inte hur man resonerar. Sedan när är det bättre med få och större skolor?
I min värld är det bättre om barnen får vara barn så länge som möjligt. I min värld är detta betydligt enklare på små skolor.

Dessutom är det totalt vansinne att lägga ner skolor i ett område där det är brist på dagisplatser och man därför tvingas öppna extra avdelningar för att alla barn ska få plats på dagis. Jag vet inte, men jag tror att dessa dagisbarn inom ett par år kommer ha åldern inne för att börja i skolan...

Och ja, jag har viss koppling till just Tostarps skola eftersom äldsta systerdottern går där.

Gott om plats

Kategori: Diverse

Min magsäck är uttöjd. Bra för att det kommer få plats sjukt mycket janssons. Dåligt eftersom det ser ut som man inte tränat på åratal. Den 7 januari börjar det nya livet visst. Då får det vara slut på svullandet. Fast det är rätt gött. Allra helst hemgjord burger-kebab och ananaskaka (ananaspaj om man ska vara petig...).

Imorgon är det sista jobbdagen innan jullov. Jag har planer på att inte börja jobba förrän den 3 januari igen. Det är nästan bättre än ananaspaj och Prison Break i kombination. Men bara nästan. =)

På schemat för ledigheten står:
- Pepparkakshusdekorering
- Granpyntning
- Julafton med hela familjen och delar av släkten, i år har vi storjulafton
- Juldag med tjejerna
- Annandag med fotboll i Karlskrona, som publik då alltså...
- Mellandagar med ledighet och mys skulle jag tro, skidåkning med pappa om snön bara kommer.
- Nyårsafton i söder, hemmaknytfest och finklänning var visst planerna.
- Nyårsdag med Ivanhoe hos mamman och pappan.
- Extra ledig dag för transport till öst.

Kan det bli bättre?
Nej jag tror inte det.

=)

Typ omoderna

Kategori: Diverse

Vi lekte ju med gamla mobiler idag. Det har hänt en del på utvecklingsfronten om man säger så... Jag har för övrigt fotat med min mobilkamera, därav den usla kvalitén.

     

Telefonen på bild tre har en sjukt lång antenn också. Det var tillräckligt knixigt att få med den på filmen så jag skippade den på fotot...

Snyggast?

=)

Ett steg närmare

Kategori: Diverse

Julklappsköpet har tagit fart.

Äldsta systerdottern - klar
Näst äldsta systerdottern - klar
Systersonen -klar
Pappa - halvklar (hade det inte varit sjukaste rean så hade jag varit klar klar)
Mamma - syrrans avdelning, så den är klar.
Syrran och svågern - högst oklar.
.
Jag har alltså en och en halv klapp kvar att köpa. På ett ungefär. Det blir på torsdag det. Imorgon ryktas det nämligen om att det blir BurgerKebab-kväll... =)

För övrigt somnade jag alldeles nyss i soffan. Det lutar åt sovmorgon imorgon.

=)

Julklapp

Kategori: Diverse

Vad har ni gjort idag?
Jag har sprungit omkring i röd träningsoverall med sydda pressveck och en gigantisk mobiltelefon i handen. Bytte sedan om till tofs på sidan, stora örhängen, stor skjorta med skärp i midjan och en något mindre telefon. Kollegan körde fluga, kavaj och en telefon större än störst. En helt vanlig dag på jobbet med andra ord.

Trött i ögat men ändå med någon slags energi. Eller ja, energin var där innan, nu har den liksom runnit av mig lite. Det är verkligen trevliga föreningen här....... not.

Men men, nu snart hade jag i alla fall tänkt köpa årets första julklapp. 18 december. Skandalsent att börja julklappsshoppa...

=)

Helg

Kategori: Diverse

En lugn helg. En myshelg.
Igår var det poker och lite party i skogen. Mer party för vissa än för andra... Jag festade till det med julmust jag. =)

Idag blev det en heldag med Maxi cup. Man skulle också kunna säga att det blev en heldag med mindre bra fotboll... Det var ganska skönt att sitta på läktaren, av flera anledningar.

Avrundade helgen med att slänga ihop sisådär 120 smarriga karrokakor.

För övrigt så har jag, ungefär fyra evigheter senare än alla andra, lyckats fastna i Prison Break-träsket. Spännande värre ju. Bättre sent än aldrig I guess.

Nu blir det säng och sov.
Måndag imorgon, härligt!

=)

Sjukaste

Kategori: Diverse

Jag har precis sett Karlskronas lucia lussa för ett stort gäng av våra internationella studenter. Det var en upplevelse. Ja, inte själva lussandet, det var jättefint och stämningsfullt. Men efteråt bröt ett stillsamt kaos ut. En liten lätt kändishysteri infann sig. Alla ville bli fotograferad med lucia och hennes tärnor. Alla. De stod i kö för att få bli fotade. Underbar syn.

=)

Nu blir det fortsättning på supersize-me-veckan.
Kladdkaka står på menyn.

Mätt i kvadrat

Kategori: Diverse

Lunch mellan 12.00 och 14.37. Rätt okej.
Jullunch dessutom.
Jag är mätt som en dåre. Men jag är inte ensam, ser kollegorna stappla omkring i korridoren utanför och pusta för varje andetag.

Rektor höll bästa talet. Hon är så cool.
Men bäst av allt var underhållningen. 30 barn i en kör. Både julsånger och icke julsånger. Roligast var Mössens julafton. En tjej skulle sjunga solo en vers men kom helt av sig och sa bara "Men nej, den här kan jag ju inte nu". Sen skrattade hon så tårarna sprutade.

Finns det något bättre än sjungande barn i tomteluvor?
=)

Sötast

Kategori: Diverse

image206

Hittade ett gäng bilder på det sötaste jag vet, eller i varje fall en av tre.
Så istället för att sova igår gjorde jag en bildserie. Bra val?

För övrigt så är det fredag idag. På riktigt. Och om två timmar vankas det jullunch. Håll tummarna för extra god Janssons.

=)

Svenska pysselföreningen AB

Kategori: Diverse

Julkortspysslet är nu avslutat.
Lite kristyr på pepparkakorna, sen så. Men det får bli en annan kväll. Lika bra att dra ut på pysslet så länge som möjligt... =)

Snart i en brevlåda nära dig: (eller ja, kanske inte gäller alla som läser och hälften av korten på bilden är ju mallanbrallans, men ändå!)     
1. Rocky ingredienser i massor.
2. Lill-Ms marsipankulor.
3. Glittercider.

     
1. Bak på hög nivå.
2. Jessica och Malin gör seriösa julgodisar.
3. Ösregn och julpyssel.


      
1. Kan vi komma överens om att det inte känns ok att komma hem med en chokladkaka med ett bett i?
2.Typ 1800 gr choklad. Sjukt.
3. Snyggast.

Hyresvärd

Kategori: Diverse

Min hyresvärd är ta mig tusan riktigt bra.
Jag mejlade honom för ett tag sedan och frågade om det planerades någon uppfräschning av badrummen. Idag ringde han och berättade att det skulle vara målare i huset efter jul, så då skulle även jag få lite ny färg.

Inget knussel där inte.

Typ nöjd

Kategori: Diverse

Lagade smarrmaten igår. Rätt nöjd, eller nej, väldigt nöjd. =)
Specialaren klyftpotatis och en himla god fylld fläskfilé. Ja, och sås förstås. Måltidens viktigaste beståndsdel. Jag kommer snart att börja rulla fram. Nya favoriten heter nämligen kall bearnaisesås.

Men det är väl lika bra att börja i tid så att man har töjt ut magen till all Jansson om sisådär 11 dagar.

Lucia idag. Mysigt men overkligt.
Vilken är din favoritsång från luciatåget?

Amelieskt

Kategori: Diverse

Det här är det rätt mycket Amelie från Montmartre på.

Imorgon är det lusselelle. Det var när jag började sjunga på just lusselelle som jag insåg att "elva nääätter före jul" inte är något skämt. Det är idag tolv dagar till julafton och antalet inhandlade julklappar ligger stadigt på 0.

Det största problemet är att jag verkar ha gått ner mig ordentligt i förnekelseträsket och tror benhårt på att det är september ute och inte alls tolv dagar till jul...

Otippat

Kategori: Diverse

Jag hade en tanke. En plan. Jag skulle göra något oväntat.
Men så dåligt det gick.

Jag pendlade mellan att göra en krystad krönika om grubbel eller midsommar till julnumret av personaltidningen. Jag tog den lätta vägen och sålde mig själv till skägg, glitter och chokladpraliner.

Päron

Kategori: Diverse

Jag är trött som ett päron idag.
Har haft en märklig dag med lite film på förmiddagen. Det skulle egentligen varit film hela dagen, men viss avsaknad av mobiltelefoner från 70-, 80-, och 90-talet gjorde att vi körde fast en smula...

Istället har jag försökt jobba vid datorn på kontoret. Det gick bra fram tills att elgrabbarna i korridoren snodde min ström. Så då fick jag sortera papper istället. Kände mig som Sunes pappa Rudolf vars jobb är att sitta på kontor, vända papper och säga hmmm.

Vadå, har jag ett glidigt jobb?

=)

Tacksamhet

Kategori: Diverse

Konsten att göra sig populär hos kollegorna:
Hjälp dem lite i smyg, helst med saker som de själva inte riktigt har tid med och egentligen inte vill göra, då får man en oändlig rad stora tack.

I mitt fall gjorde jag uppdateringar på ett gäng webbsidor som en kollega inte hunnit göra men som ska vara klart innan året är slut. Dödligt tråkiga uppdateringar dessutom, som innebär att man går igenom alla länkar på sidan och uppdaterar de som inte fungerar - ungefär 98 %.

Engångsbelopp

Kategori: Diverse

Jag gillar mejl med rubriken "Engångsbelopp till alla före jul".
Decemberlönen kanske inte blir en så sorglig historia som jag trott ändå... =)

För övrigt kändes det som ett skämt imorse när klockan ringde. Jag tror jag tittade på den typ sju gånger för att försäkra mig om att jag inte råkat ställa klockan på 03.10... Nattensvart ute.

Idag säger jag grattis till Mallan Brallan och Lill-M på namnsdagarna.
Yeah.

=)

Helg

Kategori: Diverse

En härlig helg.
Julbak hela dagen igår. Jag tror att vi eventuellt slog nytt rekord med marsipankulor, snöbollar, marsipanrulle, knäck, kola, rispuffskakor, rocky road och pepparkakor. Vi hann inte ens med Karrokakorna, så det får bli en annan dag. Bilder på spektaklet kommer.

En festlig kväll efter baket. En kväll med singstar och glittercider. Ja, och Stella förstås. =) En sväng på Nivå och en sväng på Piraten. Pricken över iet med baguette från Caspien.

Idag har aktiviteten varit minimal. Visst hetsätande av kola är nog det som tagit mest energi. Härliga tider.

Förresten, grattis på namnsdagen till världens bästa syster och alla andra Annor jag känner.

Faktiskt nära

Kategori: Diverse

Vem kunde tro att vi skulle sitta och titta på DMs sista match och faktiskt ha chans att gå vidare?
Om Rödeby vunnit över KFF i sista matchen så hade vi gått vidare. Helt sjukt bra. Fanken vad vi är duktiga!

Två oavgjorda
Två vinster (varav en avgjordes med 12 sekunder kvar)
En förlust.

Hur bra som helst!
Ryggen höll i två och en halv match. Sen kom en nerv kraftigt i kläm och högerbenet slutade fungera. Så jag fick agera hejarklack istället.

Ska bli spännande att se om jag kommer upp ur sängen imorgon...

DM

Kategori: Diverse

Ikväll är det dags för DM. Spännande värre.
Spännande av flera anledningar.

- Ska vi vinna någon match?
- Ska vi lyckas skrälla ordentligt?
- Kommer ryggen gå av?

Rapport utlovas senare.

=)

Press

Kategori: Diverse

Det är ju sjukt att det fortfarande fungerar.
"Jobbar bäst under press" är ingen myt.
Det är så sant så sant.

Jag har publicering av personaltidningen imorgon.
Idag har jag gjort mer än vad jag fått ihop de senaste fyra veckorna.
Gött! =)

Nu blir det ett ordentligt hopp rakt ner i soffan.
Sedan blir det städ. Är ju dags för det årliga stora julbaket på lördag, så jag tror jag behöver göra en insats på de fyra mil för långa gardinerna och de gigantiska råttorna i hallen.

Typ sjutusen vuxenpoäng i den meningen.
=)

Trötter

Kategori: Diverse

Det råder ju ingen tvekan om vem av de sju dvärgarna jag skulle vara om jag skulle vara någon... Ögonen är knappt öppna och idag har jag en galen dag framför mig där jag behöver vara sjukt produktiv. Största anledningen stavas personaltidning, i härlig kombination med att jag inte skrivit klart alla texter än....

För övrigt stod det en saneringsbil parkerad utanför Lidl idag.
Är det bra?

=)

Karro I need you!

Kategori: Diverse

Karro Karro Karro, jag tror nästan du läser här.
Jag behöver ett julgodisrecept från dig - igen.
Har för mig att det var cornflakes i. Choklad var det alla gånger. Lite segkrispiga.

Vet du vilket jag menar?
=)

Dagens efterlysning!

Blåmärket

Kategori: Diverse

Under större delen av semestern gick jag omkring med två helt galna blåmärken på armen. Jag visste självklart inte vad jag har gjort... inte så ovanligt.

Igår tappade jag en hammare på smalbenet.
Vem förutom jag kan lyckas med en sån sak?

Det gjorde helt sjukt ont och jag lär få ett nytt blåmärke.
Denna gången vet jag i varje fall var det kommer ifrån...

=)

Dröm

Kategori: Diverse

Jag måste somnat på två sekunder igår. Det händer nästan aldrig. Vanligtvis ingår grubbel och stirr i taket ett tag innan sömnen.

Jag drömde i varje fall en väldigt bra dröm. En sån där som gör att man vaknar med ett leende. En sån där som gör att det inte gör något att man har tre möten idag och fortfarande ingen ledare till personaltidningen. En sån där som ger mig en härlig start på dagen.

För övrigt så har tomten nu tagit plats i sängen också. Han har sovit hos mig sen vi var lika stora och det är väl inte muppigt att ha en tomte i sängen när man är 24? Nej nej, inte alls.

=)

Resemusik

Kategori: Diverse

Det finns vissa låtar som sitter kvar tydligare än andra från Playa del Flaya-resan.
I'm yours är en.
Apologize en annan.
Visit to Vienna också så klart.


Vissa bilder sitter också kvar bättre än andra.
Efter lite photoshoppande så är denna favoriten:Ain't it wonderful?! =)

Privat och offentligt

Kategori: Diverse

Ibland är det ett litet hinder att bloggen blivit så offentlig att det är svårt att skriva något riktigt privat.

Det bubblar och pirrar i mig. Men det är inte riktigt läge att sprida bubbel och pirr här.

Så ni får hålla till godo med det kryptiska.
=)

Jag fick ett mejl...

Kategori: Diverse

Jag brukar få ont i högerfoten av kedjemejl. Eller nej, jag får ont i hela kroppen.
Men det jag fick idag var bra.
Jag vet inte om det beror på att jag sovit för lite... men innebörden var bra om man sållade bort hur många man skulle skicka det till:Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

Life may not be the party we hoped for, but while we're here we should dance.

Glögg

Kategori: Diverse

Idag blir det glögg vid måndagsmötet.
Jag antar att det är för mycket att hoppas på att det är starkglögg... =)
Det hade ju annars underlättat måndagen något.

I och för sig så tycker jag bättre om saftglögg, så jag lär nog vara nöjd ändå.

Köpte för övrigt en julcider i fredags. Den med glitter i. Jag hann aldrig smaka den och är rätt tveksam till hur smaken kommer vara. När man till och med skriver på etiketten att den har en parfymerad smak så är det läge att börja ana ugglor i glöggen!

Första advent

Kategori: Diverse

Stjärnorna är uppe. Gardiner i köket är bytta och är ungefär sju meter för långa.
Och klockan är inte ens mitt i natten. Nytt rekord för mig.

Det är mysigt med jul. Pyssel är underbart. Min tomteorkester är fantastisk.
Det enda som är tråkigt är att det är måndag imorgon.
Man kan också tycka att det är lite halvjobbigt att hjärnan går för högvarv och lite till så jag lär väl somna någon gång framåt imorgon...

Men nu är det advent.
Ljuvligt.

Pepparkaka.

Tomtad

Kategori: Diverse

Idag har jag varit tomte i typ sex timmar.
Det tar rätt mycket på krafterna, mer än man kan tro. Det som tog mest på krafterna var i och för sig att gå omkring med en säck på ryggen när man har en rygg som bara fungerar när den själv känner för det...

Men barnen var härliga. Det var fantastiskt kul att se deras reaktioner - oftast förstelnade och stirrande. Fick även kommentarerna "Du är ju inte den riktige tomten" och "Jag tycker om dig". Mysigt värre. Barnen stirrade och de vuxna skrattade åt mig. Precis som det ska vara när man tomtar med andra ord.

Hade en väldigt mysig kväll hos syster igår. Men är sliten som ett djur nu.
Lite mat, lite vila, lite julpynt.
Vilket år ska jag vara ute i god tid och slippa julpynta nattetid?

Lassebilder

Kategori: Diverse

    

1. Lasse, såklart.
2. Rätt nöjda mitt i konserten.
3. Hela scenen full av fantastiska musiker.

Förutom att bildkvaliteten suger så är jag nöjd. Det är ju sjukt svårt att fota med liten kamera, på långt avstånd, i en mörk lokal...

=)

Lasse

Kategori: Diverse

Lasse W var bra. Bitvis magisk.
Men Winnerbäck är bäst utomhus tycker jag. Det blev en helt annan känsla inomhus, bra och nära, men annorlunda.

Den nya skivan är kanon, men jag hade lyssnat lite för lite på den för att hänga med ordentlig.

Idag står pyssel och tvätt på schemat.
Härliga tider.