mellan vakna & somna

Humör

Kategori: Diverse

Det är ju helt galet. Om mindre än två månader blir vår fantastiska lilla tjej TVÅ!
Var tog tiden vägen? Min lilla bebis. ;)
 
Men hon är verkligen en liten mini-människa nu. Pratar mer och mer (så att man förstår), härmas, busar och har ett hejdundrans humör. Förra veckan var hon lite krasslig och fick vara hemma ett par dagar från förskolan. Vi misstänker starkt att det är fler tänder som spökar. Det tar ju aldrig slut...
 
Efter några lugna dagar hemma var dock energin tillbaka och mot slutet av veckan busade hon som vanligt med kompisarna igen. Mat är dock inte jättespännande just nu, men det brukar ge med sig efter några dagar med ont i munnen så det är bara att koppla på tålamodet. :)
 

När man har ont i munnen får man äta glass efter maten. Gammal klassisk regel. ;)
 

I helgen var mina föräldrar på besök och bönan har plötsligt blivit en riktig morfargris. Lite oväntat på något vis ändå, hon brukar var lite mer skeptisk till morfar och vilja hänga mer hos mormor. Men mysigt hade de det oavsett. :)
 

Och förstås blev det semlepremiär igår. Inte alls fel tyckte bönis. Det var himla skoj att hjälpa till att göra dem (läs äta grädde), men de var faktiskt helt okej att mumsa på också. ;)
 

Den där hjärtedagen inföll ju i helgen också. Vi firar väl inte supermycket kanske. Agnes fick en liten pippi-inspirerad present och min fine hälft överraskade med en helt otrolig bukett blommor! Sååå fin!
 
 
 
 
 

Allena

Kategori:

Alltså, det här med egentid. Jag är alltid klar med den efter typ en halvtimme nuförtiden. I alla fall om man bara är hemma. Och är lite för trött för att faktiskt orka göra något vettigt av tiden.

Nåväl. Morgan är alltså iväg. På äventyr med jobbet sedan idag på morgonen. Att det är söndag och så där ja, det skulle jag kunna ha en låååång utläggning om. Vi hoppar det. ;) Istället för att uggla i skogen hela dagen så styrde jag och Agnes kosan mot varmare breddgrader, snöfritt och mormor och morfar i Sölvan.

En himla härlig bara-vara-dag. Agnes spelade, åt som en mindre häst, busade och lekte. Och två nya ord (eller i alla fall nya för mig) bjöd hon också på. Anka och glass kan nu läggas till repertoaren. Pippifilmen var räddaren i nöden ännu en gång och lilla bönis höll sig vaken nääästan ända hem. :)