mellan vakna & somna

Thaiigt

Kategori: Diverse

Vilken fin helg jag haft.
En fredag med fonduemiddag på 2 rum & kök och därmed en enorm mättnadskänsla som höll i sig halva lördagen också. Men åh vad smarrigt det är.

En lördag med fotbollstitt och bad i Tving. Vidare hem för lite mat med mallan och sedan vidare till fördrink. Därefter var vi åtta glada som intog ett bord på nya thairestaurangen i stan. Varmt, uteservering och fina vänner. God mat dessutom, så det kan knappast bli bättre.

Roligast under kvällen, och även det mest förbluffande, var helt klart våra bordsgrannars agerande. Vi pratade som tjejer gör ibland, inte skrigigt men inte heller tyst och mumlande. Det första kvinnan i sällskapet gör är att säga något i stil med "Oh, vad högljutt här var..." Sedan fortsatte de sin vistelse bredvid oss med att stirra stirra och stirra på oss. Det slutade med att de bad att få byta bord och sätta sig inne istället. Vid två olika bord. Och då var de inte ens på plats när vi avhandlade syjuntan och stickade matchkläder...

Vi skickade i alla fall en fin liten hälsning till dem på en lapp och gick vidare för att blanda drinkar och sjunga med i gamla schlagerlåtar. Lite utgång och sedan hemgång. En fin lördag.

En söndag med sol, bad, utflykt för att hälsa på farfar, kvällsdopp i 22 gradigt hav med finaste systerfamiljen och bara alldeles... alldeles underbart.

I'm very very nöjd.

Kommentarer

  • Lina säger:

    Har ju ingen egen blogg så jag passar på att lämna kommentarer andras:) Instämmer helt i att lördagen var kanon och tänkte bara passa på att tacka alla som var med för trevligt sällskap.

    2008-07-28 | 12:54:16

Kommentera inlägget här: