mellan vakna & somna

Sista

Kategori: Diverse

Idag jobbar jag min sista dag på det här jobbet.
Känns helt galet. Nästan absurt. Men väldigt, väldigt bra.

Pirrig i magen inför det nya. Men inte på ett dåligt sätt utan mest bara spänd förväntan. Nya utmaningar, nya äventyr. Nytt, nytt, nytt. Gångavstånd till jobbet och mer pengar på kontot i slutet av månaden.

Det blir bra. Det är jag helt säker på.

Strax dags för sista mötet med chefen.
Sista frukosten och sista alltihopa.

=)

Geväret

Kategori: Diverse

Jag slängde den långsmala gröna väskan över axeln. Den var tung och jag visste att jag inte borde ha den med mig. Jag gick in på Hemköp och tvekade en stund innan jag beslutade mig för att prova. Men i samma stund som jag gick igenom grindarna så tjöt larmet. Jag visste ju egentligen att man inte fick ha vapen med sig i mataffären...

En expedit kommer rusande och jag får följa med upp till våning fyra. Där finns en stor lyxig säng där man kan få lägga sitt gevär. Det kostar lite extra om man vill att geväret ska ligga under täcket. Självklart vill jag att mitt gevär ska göra det. Så jag bäddar ner det, betalar de 4000 som det kostar, går ner för alla trapporna och tänker att jag skulle vilja bo på Hemköp.

Efter besöket i mataffären går jag till mitt nya jobb. Tyvärr fanns det inte plats för mig i rummet där kollegorna sitter. Så jag får ett modem från 1995 ungefär och blir placerad i en liten skrubb de kallar för Snickeboa...

---------
Nattens dröm.
Konstigt att man är trött idag. Not.
Vad betyder det att jag drömmer om vapen nu då?

=)

Förlust

Kategori: Diverse

Damn it. Årets första förlust kom idag. Ronneby vann med 2-1.
Vi borde nog i alla fall fått oavgjort, sett till antalet chanser.  Men sånt är livet. Konstigaste var att domaren kom till matchen utan klocka. Så han gick efter den stora matchklockan. Det är fortfarande en gåta hur han hade löst det om den där klockan stannat... Borde inte det vara en av de saker man får lära sig på domarutbildningen? Medtag klocka.

Mitt ben gör ont. Min rygg gör ont. Det är en riktig höjdarkväll det här.

=)

Tackad

Kategori: Diverse

Så då var man avtackad. Blev en trevlig kväll med mat, öl, en naken överkropp, knasiga diskussioner, en del jobbprat och allmänt bara gött.

Tack!

Imorgon blir det en sväng på stan med Mallan. Fotboll i Spjutet. Och så ska päronen komma hit och hämta min tv som jag övertalat dem att de behöver. Woho.

Just nu väntar jag på darling som också varit på jobbgalej. Hans varade dock lite längre och verkar vara ett par snäpp blötare än mitt eftersom vi haft två samtal sedan jag kom hem om var jag egentligen befinner mig... =) Min goding.

Banan

Kategori: Diverse

Dagens planering gick åt pipsvängen. Skulle publicerat personaltidningen, men eftersom den som skriver ledaren totalt skiter i allt vad deadlines heter så är det en omöjlighet.

Så här sitter jag och rullar tummarna.
På tal om tummar.

Skulle limme lite på min nyckel innan och lyckas då limma fast tummen. Inte bra och inte helt smärtfritt att dra bort den. Finns det något slags mästerskap i klantighet? Jag skulle ligga jäkligt bra till för en guldmedalj.

Dagens bästa:
Ingen granplantering imorgon. Vilket innebär att jag har en hel lördag helt ledig.
Äntligen!

=)

Stopp

Kategori: Diverse

Vänta här nu.
Hur tänkte man här

Ah, man tänkte inte alls... det förklarar saken.

Glassigt

Kategori: Diverse

Livet är bra glassigt ibland.
Så tjejerna slog till på glassiärenpremiär (även om vissa visst legat i hårdträning och redan smarrat i sig tiotalet glassar)

            


Det är även rätt glassigt att vara på Ikea, som jag och Malin ju var förra helgen. Allra helst nu när vi är så grymma på att packa bilen att vi kan hyras in som konsulter...

     
Den där stora blomman var lite knivig att få in, men det gick och det överlevde.
Att ha kameran med sig på Ikea är ett måste. Hur ska man annars komma ihåg hur allt såg ut?
Packningsmästare.

=)
                         
      
                                                      

Gammal

Kategori: Diverse

Igår kan jag ha fått årets roligaste kommentar. Den kom från en av lagets yngsta spelare på väg till träningen. Vi pratade om att hon fått tillbaka sin mobil (många viktigheter avhandlas i bilen upp till träningen, bland annat varför föräldrar är som föräldrar är...)

"Du sms:ar ju faktiskt ganska fort för att vara gammal", säger lillplutten till mig.

Är det ungefär då man känner sig gammal som gatan, old as the streeet? Ja, just det.

Mat

Kategori: Diverse

Hungrig som en varg är jag.
Konstigt uttryck by the way.

Men lunchen är på ingång och ikväll väntar en alldeles speciellt god middag. Tjejerna har nämligen glassdejt på Glassiären. Och efter en glass på Glassiären lär jag vara mätt till imorgon vid den här tiden ungefär.

Ett tips alltså. Om ni besöker Karlskrona på sommaren, vilket jag varmt rekommenderar, missa inte att glassa på det där glass-stället som jag nu nämnt så många gånger att jag verkar mutad...

=)

Trend

Kategori: Diverse

Chef kommer in på rummet klockan 10.56:

"Jag behöver några rader om vilka trender som finns på webben. Du kan väl titta på en handfull lärosätens webbsidor och se vilka trender som finns och kolla vilka förändringar de gjort på senaste tider och så. Jag behöver ha det innan lunch. "


hahahaha

hahahaha

hahahaha


Jag har precis gjort en ytterst oseriös trendanalys. Jag borde nog kallas ordbajsare till yrket istället för vad jag nu kallas... Lätt att hitta trender och förändringar utan att ha följt något under en lite längre period än en timme...

4 dagar kvar.
Håll ut.

Marinerad

Kategori: Diverse

Igår var det min tur att stå för matlagningen och i sann snålveckaanda lagade jag mat på saker som fanns hemma. Det blev succé.

Hittade tre smarriga köttbitar i frysen.
Där fann jag även en burk sås från mamma.
I kylskåpet låg potatisar och väntade.

Potatisarna blev hur goda som helst. Skivade dem i tjocka skivor, spred ut dem på en plåt, på med salt, peppar och olja, in i ugnen på 210 grader tills de fått lite färg.

Såsen blir ju automatiskt god när mamma gjort den.

Köttbitarna blev monstergoda. Gjorde egen marinad lite på känn:
- Japansk soya
- Olja
- Pressad vitlöksklyfta
- Honung
- Salt
- Svartpeppar
- Ett uns Allroundkrydda
- Torkad chilifrukt från Thailand eller nåt (totalt livsfarligt stark enligt mamma...)

Hett tips till grillsäsongen! Mängden av varje är lite oklart, jag improviserade friskt.

=)

Livskunskap

Kategori: Diverse

Jag mötte en full man i trappan, eller full är nästan en underdrift, aspackad passar bättre. Han gick på insidan, den smala sidan, i den svängda trappan och jag vet inte hur han tog sig ner.

Jag kliver in i rummet. Ser dockor och barnvagnar överallt. Jag ska på utbildning. En utbildning i livskunskap. Lärare för denna tillställning var Tommy. Alltså samma Tommy som är min nya ryggdoktor. Det är lite oklart vad jag egentligen skulle lära mig. Blöjbytning och matlagning stod i varje fall på schemat.

Plötsligt kommer Darling också till utbildningen. Han har varit i Thailand och kommer hem med en ny fin skräddarsydd kostym till sin mamma. Vi bestämmer oss för att äta upp kostymen. Det känns som ett helt normalt beslut. Men Darling tappar aptiten när det visar sig att det bor en ödla i tyget....

---------------

Nattens dröm mina vänner. Fick även in ett avsnitt där jag var mjölkbonde.
Hur är det möjligt att röra ihop saker så mycket?
För övrigt är det fritt fram för drömtydning!

=)

Molger

Kategori: Diverse

Jag vill bara meddela att pallen Molger och jag kom alldeles utmärkt bra överens igår. Utan ett enda utbrott sattes han ihop och står nu på sin plats i badrummet. Det blev kanonbra!

Måndag idag känns sådär. Hade behövt en söndag till. Men man mår som man förtjänar. Helt klart. Fick lite färg på kinderna igår i alla fall eftersom hela eftermiddagen tillbringades utomhus i det underbara solskenet. Ljuvligt. Jag jobbar nu för övrigt min nästsista måndag på det här stället.

Woho!

=)

Lärdom

Kategori: Diverse

Ja, vad har vi då lärt oss från igår?

1. Försök aldrig utmana F1 & F2.
2. Drick aldrig Jägermeister.
3. Fjortisfylla är inte hett.
4. Drick aldrig Jägermeister.
5. F4 kommer fortare än man anar.
6. Drick aldrig Jägermeister.
7. Ät alltid en ordentlig middag.
8. Drick aldrig Jägermeister.
9. Det är pinsamt att tappa kontrollen.
10. Drick aldrig Jägermeister.
11. Jag har världens bästa darling.
12. Jag har världens bästa darling.
13. Jag har världens bästa darling.
14. Jag har världens bästa darling.
15. Om man fortfarande är F4 morgonen efter så är det något som gick fel kvällen innan....

Nu ska jag dricka vatten, knapra banan, eventuellt emigrera alternativt gå i ide och sedan bli nykterist.

=)

Nöjdast

Kategori: Diverse

Det var fanken inte igår jag var så nöjd efter ett besök på Ikea.
Har fixat med det jag köpte till garderoberna och mina nya tvättsäckar. Det blev...., det blev ta mig tusan oslagbart bra!

Anledningen till att jag är så nöjd kan i och för sig också hänga ihop med att jag inte monterat pallen Molger än. Montering + Sara + Ikea = ingen bra kombination. Så jag återkommer imorgon när det är gjort så får vi se om det nöjda hänger i sig...

Nu mat. Sen fest.

6-0

Kategori: Diverse

Resultatet i seriepremiären ser ni i rubriken!
Vinst över Ramdala med 6-0. Hur gött som helst. Vi kunde väl i princip inte fått en bättre start på den här säsongen.

Idag dissade jag och Mallan granplantering och flydde till Kalmar och Ikea. Efter fem och en halv timmes shoppande var man ganska mör. Blev en hel massa grejer som vanligt, så nu ska här pysslas.

Ikväll blir det danseskor på. En premiärseger måste ju firas en smula.

Yeah!

=)

Fredag

Kategori: Diverse

Det är fredag mina vänner.
Fantastiskt och underbart.
Att det är fredag innebär:

- Jag har bara en full vecka kvar på det här jobbet.
- Seriepremiären gör entré ikväll.
- Det är lördag imorgon.

Det går ju helt enkelt inte att ogilla den här dagen. På schemat för helgen står Ikea, party och mys. I den ordningen. Ikea ska bli så gött. Listan börjar bli lång och bilen lär bli trång. Party ska också bli gött, återstår att se om vi lyckas med våra hämndplaner på F1 och F2. Mys är ju alltid gött och söndagar är liksom vigda åt mys, på så sätt är till och med söndagar rätt okej.

Men nu ska jag ta ett ryck till här. Eller ett försök till ryck i alla fall. Det är rätt lågt engagemang från min sida och kollegorna är så säkra på att jag inte kommer tillbaka från tjänstledigheten att jag ska avtackas med party nästa fredag...

=)

Premiärnerv

Kategori: Diverse

Imorgon är det seriepremiär. Så om ganska precis 24 timmar vet jag hur det gick i årets första match. Spekulera kan man då alltså göra i sisådär 23,5 timmar till. Jag tippar på vinst för oss. Det är ju det vi siktar på, så det är så det ska bli.

Ramdala IF står för motståndet och det är fritt fram att tippa resultat.

På lördag ska jag och Mallan styra kosan mot Ikea. Kan bli ett smärtsamt besök beroende på hur många blåmärken som blir resultatet av premiären.

Även här är det fritt fram att tippa. Hur många blåmärken kommer jag ha efter morgondagens match?

Japp, premiärnerven har så smått anlänt. Läs en intervju med the coach på snedspark.blogg.se
Men nu fortsätter uppladdningen. Simpsons och glass med kolasås måste väl vara ultimat?

=)

Snooze

Kategori: Diverse

Igår stod städning på schemat. Jag gick in i väggen vid halv åtta men tog ett nytt tag efter Sjukhuset och har nu faktiskt en riktigt fräsch lägenhet. Ryggen gjorde ont som ett hvete hela kvällen. Fast mer ont träningsvärk än kotan ligger fel ont.

Idag ska det i alla fall sättas igång med de där övningarna. Ska bara fundera på om mitt gummibandsköp är ett bra köp eller ett idiotiskt köp.

Imorse var jag typ dödligt trött. Tvingade darling upp ur sängen strax efter sex och sov sedan vidare till kvart över sju när klockan ringde första gången. Varje kväll har jag föreställningen om att jag ska stiga upp kvart över sju, äta ordentlig frukost och komma till jobbet tidigt. När morgonen kommer är den föreställningen som bortblåst. Förut stängde jag av klockan och steg upp. Nu har jag upptäckt snoozeknappen. Idag gick det så långt att jag ställde om klockan. 07.35 är försent att stiga upp om man vill hinna göra saker som havregrynsgröt och frisyr. Så idag är jag hungrig och ser ut som ett troll.

Yeah!

Någon som har tips på hur man gör för att bli pigg på morgonen?

=)

Upplåst

Kategori: Diverse

Sådär ja. Då var ryggen upplåst. Knak, knak och åter knak. Inte helt bekvämt när det knäcker i ryggen, inte så att det gör ont, men känslan är lite skum. Han hade i alla fall inga problem att hitta var felet satt... Bra på ett sätt, smärtsamt på ett annat. Tydligen är jag överrörlig, det hade jag ju inte direkt gissat på med tanke på att jag oftast känner mig som ett kylskåp... Jag ska därför stretcha väldigt sparsamt. Yeah. Stretcha är typ det tråkigaste som finns så där är jag inte sen att lyda. Jag har även en muppig kota längst ner i ryggen som aldrig kommer sluta gnälla på mitt fotbollande.

Har även fått en lapp med streckgubbar på som förklarar tre övningar som jag ska göra varje dag i fyra veckor. Handritade streckgubbar på en lapp är en klassiker när man varit hos Tommy. Gummiband har inhandlats, så ikväll är det bara att sätta igång.

Någon som vill satsa pengar på hur länge det dröjer innan jag har med flit har glömt att göra övningarna?

=)

Finally

Kategori: Diverse

Äntligen var det roligt igen. Äntligen kändes det bra.
Fotbollen har känts seg, så seg, den senaste tiden. Men igår var det som att det lossnade lite. Plötsligt var det roligt igen och när det är roligt så går det bra. Oftast.

Något som inte är lika kul är jobbet just nu. Det känns som att det hade varit en smartare idé att ha semester nu. Jag får ändå inget gjort och det känns mer och mer meningslöst att vara här. Å andra sidan så har jag ju nu mindre än två veckor kvar här. Så jag tror nog jag ska överleva.

Igår skrev jag på mitt anställningskontrakt. Nu ska jag bara lista ut hur jag får tag i en skattsedel. Någon som vet?

=)

Måndag

Kategori: Diverse

Vinst i genrepet. 7-2 blev det så det var inte direkt jättejämt. Då hade våra motståndare ändå fem a-lagsspelare med. De trodde att vi var favoriter till seriesegern i femman. Vi får väl se.

Det var i alla fall riktigt roligt att spela. Jag blev inte yr höna på innermittfältet. Mina nya lila skor var grymt bra. Ett litet minus för mastiga vattenblåsor på insidan av fötterna dock... Helt blåslagen om knän och ben. Det börjar synas att säsongen är på gång. Bye bye kjol. Eller nej, kjol har man ju ändå och låter andra klura på varför benen är mer blåa än hudfärgade.

På fredag är det dags. Då är det dags för premiär och det ska faktiskt bli roligt. Har varit lite sisådär med motivationen nu i slutet av grussäsongen.

Nu är det dags för måndagsmöte.
Ungefär så roligt som det låter ja.

=)

Lördag

Kategori: Diverse

Nu är det helg. Ljuvligt.
Inledde helgen med att igår fira Mallanbrallans födelsedag. Grillat och tårta och grejer. Himla mysigt.

Idag var det dags för årets första grästräning. Jag vet inte om det är minnet som spelar mig spratt, men jag hade i alla fall föreställningen att det är mer eller mindre lag på att det är fint väder när man har gräspremiär. Icke. Ösregn och fem ynka grader. Under hela dagen var det även arbetsdag på IP. Så nu är planen redo för vår premiär på fredag och klubbstugan är sannerligen skrubbad från golv till tak. Det är helt klart en speciell förening, speciell bra alltså. Helt tosigt och galet och alldeles underbart.

Kvällen har tillbringats med att titta på när grabbarna spelat Nintendo. Hyfsat mycket nostalgi där. Kommer ihåg hur jag, Mia o hennes lillebror satt på ovanvåningen hos dem på Lingonstigen och fick fyrkantiga ögon.

Nu laddar jag för morgondagens träningsmatch med en sällsynt lugn lördagskväll. Helt på egen hand dessutom eftersom darling är på nintendofest. =)

Match imorn alltså. Första på gräs. Sista träningsmatchen. Jag ska spela innermittfält. Well, well och well.

Orm

Kategori: Diverse

Nattens dröm innehöll ormar, ormar och åter ormar. De var i alla färger och storlekar. En ringlade sig inte fram utan svävade lite lätt ovanför marken. Min uppgift i drömmen var att stänga in alla ormar bakom en dörr. Lite stressigt och knepigt eftersom jag inte direkt gillar slingriga djur.

Jag misstänkte att det inte var ett bra tecken att drömma om ormar. Och den misstanken var ju korrekt:

ORM: Att drömma om ormar är ett mycket dåligt omen, som berättar om faror, sjukdom, frestelser och synd. Om ormen attackerar dig ska du se upp för falskt smicker.

Oh, well.

=)

Överraskad

Kategori: Diverse

Igår blev jag sannerligen både lurad och överraskad.
Och det var helt fantastiskt.

Igår skulle vi, trodde jag, åka hem till darlings pappa för att hjälpa honom med ditten och datten samt äta middag. Vi hoppar in i bilen, åker iväg och parkerar på Stortorget. För er som vet var jag bor så är det lite halvmärkligt att köra till Stortorget eftersom det är ett stenkast bort. För er som vet var darlings pappa bor så är det ännu märkligare att parkera på torget. Förklaringen var att vi skulle lämna tillbaka en matlåda till en kompis som bor där. Såhär långt var jag fortfarande lurad. Jag börjar dock ana ugglor när darling inte har någon matlåda med sig... (och det är väl tur att jag börjar ana nåt då annars hade det ju varit skandal)

Och ja. Vi skulle ju inte lämna någon låda. Vi skulle heller inte hem till darlings pappa. Men äta skulle vi. På fina Två rum och kök. Så det blev en underbart mysig fonduekväll för att fira fyra månader. Jag var lurad, överraskad och ett enda stort leende. Maten var galet god, jag är fortfarande mätt, och min darling är den bäste.

Woho!
=)

Utfrågad

Kategori: Diverse

Nu har jag blivit utfrågad om både ditten och datten.
Journalisten höll på att driva mig till knäpphet. Hon var nämligen den typen som säger: "mmm, aaa, ja, jaha, jaså, jo..." innan jag ens hunnit börja svara på frågan. Tänk er henne på radio eller tv. Phew!

=)

Ska bli spännande att se vad det här resulterar i.
Hoppas de håller det kort och smått.
Annars kommer snart jantelagen sättandes med regler om hur man minsann inte få synas såhär mycket... och mina blivande kollegor kan ju så smått börja undra vad de gett sig in på egentligen... de skulle bara veta.

=)

What?

Kategori: Diverse

Vad är det frågan om?
Nu ringer lokaltidning nummer två och vill göra en längre intervju. Typ personporträtt. Folk börjar ju tro att jag tipsar tidningarna själv. Så är alltså inte fallet för bövelen.

Jag börjar fundera på om det är de eller jag som missuppfattat vad det egentligen är för jobb jag fått...

Nej, men om några minuter kommer en fotograf hit så jag får väl piffa mig lite då. Tur att jag inte fick en boll i ansiktet igår så att jag inte ser helt mosig ut. Eller just det, det var ju precis det jag fick...

Doh!

=)

Inte

Kategori: Diverse

Igår skulle jag inte tränat. Punkt.

Saker som hände på träningen som är tydliga tecken på att soffan varit smartare att stanna i:

- Jag slog ungefär 0,5 bra passningar (kul, verkligen, stenkul)
- Jag fick ont i båda ljumskarna (bajs-i-byxan-gång igen)
- Jag fick en boll mitt i ansiktet stenhårt lite underifrån (näsblod is the shit)
- Jag fick en boll till i ansiktet fast mer på ögat då (avdomnad i hela fejan)
- Jag blev bollrädd, vände ryggen till och fick då bollen på rumpan (hård boll + iskallt skinn = aj)

Jo, men det var en jätterolig träning. Verkligen. =)
Har idag en tand som känns konstig och ett huvud som värker.

Men en av kollegorna har också fått nytt jobb. Det är underbart. Hon är så fantastiskt mycket värd det. Så idag ropar vi ÄNTLIGEN och konstaterar att nu finns snart bara två stycken som inte fyllt 30 än kvar på förvaltningen...

Nya

Kategori: Diverse

Det har rasslat till med nyförvärv i laget. Gött!
Så idag ska jag ta junisarna med mig till träningen.
10 år äldre. Jag är redo för pension.

För att fortsätta på fotbollsspåret så närmar sig seriepremiären. Drygt en vecka kvar nu bara. Spännande spännande. Som ett brev på posten har dock ryggen ballat ur igen. Det är helt enkelt tur att jag ska till idrottsskadehealern nästa vecka.

Saker att räkna ner till:
- Födelsedag - snart bara en månad kvar.
- Seriepremiär
- Jobbstart - mindre än en månad kvar, jag börjar bli nervös.
- Fyra månader - imorgon, tiden går sannerligen fort när man pussas.
- Friskhet - oklart när det infaller, men jag hoppas jag slipper hostan inom det snaraste.

Har jag sagt att jag är lycklig? Det har jag nog inte va? Men det är jag, och det är underbart.

=)

Bröllopsbilder

Kategori: Diverse

Bilder från den fantastiska dagen:

     

     

     

     

     

     

     

     

     Underbart!

Torka

Kategori: Diverse

Jag fick ett samtal igår.
Tror att detta kan kvala in i avdelningen nyhetstorka.

Känns lite skumt att läsa en artikel om sig själv. Journalisten försökte sig på några klassiska knep, typ tystnad för att få intervjuobjektet att säga mer, men eftersom jag inte direkt gick på dem så blev det ett lite halvmärkligt samtal...

=)

Gifta

Kategori: Diverse

Nu har systern blivit fru.
Det var en fantastisk dag. Lite lätt kaos och kris när tre barn och ett brudpar skulle kläs på. Lite mer kaos när hela familjen skulle fastna på bild. Och totalt kaos när det blev en timmes väntan i finkläder innan vigseln började.

Men allt gick bra. Bobben sprang rundor under hela vigseln förutom vid solosången. Syster kastade napp till mamma någonstans mellan Gud och Jesus i välsignelsen. Jag sneglade på mamma under första solosången och då var det kört. Sedan var både jag och syster lipsillar resten av dagen.

Riskastning i duggregn. Champagne och mingel. Otroligt god trerätters middag. Jag fick festens snyggaste kille till bordet. Ett litet minus att bordsherren även ägnade sig åt att kasta potatis, kleta sylt på mig och sätta en köttbulle i ögat på sig själv...

Fantastisk miljö. Smarrig tårta. Ett underbart vackert brudpar. Busiga barn.
Det blir inte bättre än så helt enkelt.

Bilder kommer när jag återvänt till öst. Nu ska jag rita med mina godingar.

=)

Hosta

Kategori: Diverse

En sjukt irriterande hosta förföljer mig. Jag och darling har delat på den ett tag nu. Sådär kul. Idag lyckades jag hosta mig till en sträckning i magen. Det är inte helt lyckat. Det betyder dels att det gör sjukt ont att hosta nu - tyvärr försvann ju inte hostan när sträckningen kom - det betyder också att det är smärtsamt att spela fotboll.

På fredag väntar träningsläger, så jag kurerar öm magmuskel med nyinköpta healern. Ja, och så ska jag förhoppningsvis snart få komma till stans bästa idrottsskadenisse som ska göra en koll på hela mig. Woho!

Idag fyller min söta farfar 87. Det är grymt coolt.
Och så har jag pratat med nya chefen idag. Det känns verkligen hur bra som helst. Visserligen blir det troligtvis bara tre veckors ledigt i sommar, uppdelat på två omgångar, men det känns som att jag kommer ha rätt gott om energi ändå.

Nej, men jag ska väl hosta lite nu då.
Och hålla i magmuskeln.
Yeah.

Bröllop

Kategori: Diverse

Den stora bröllopsdagen närmar sig med stora steg. Systerns alltså.
Två futtiga dagar kvar.

Så därför tänkte jag att det ju passar alldeles utmärkt bra med en liten bildkavalkad från möhippan...

    

1. Utklädnad pågår
2. Titta så fin hon blev
3. Med kittel och hela kittet  

   

1. En tur ner på stan
2. En sväng in på ICA
3. Där hon fick fråga kunderna om äktenskapsråd      

         

1.Så kom den hemliga gästen...               
2. ...som hade en mystisk väska med sig..
3. Vad det var i väskan och vilket slags party min syster fick hålla i kan ni ju fundera lite på.
4. Hon fick i alla fall prova lite själv och den röda färgen i ansiktet är ganska autentisk.

=)

Kram på dig syster!

April

Kategori: Diverse

Smart att släppa en sån här sak idag?
Hur många har inte trott att det varit ett aprilskämt?

Jag var osäker fram till att jag såg det på SVT.
Det är ju närmast ett under att jag inte blivit lurad än idag.
Och inte har jag lyckats lura någon heller, i och för sig är det mindre förvånande än att jag inte blivit lurad. Jag är ju världens sämsta lurare med uppspärrade ögon och flackande blick.

Abstinens

Kategori: Diverse

Jag fick för tusan nästan abstinens igår när jag inte kunde blogga en endaste bokstav. Puh.

Helgen som gick var underbar.
Inledde lördagen med en vinst mot Rödeby. Inget av lagen bjöd på något direkt skönspel och man ska väl vara ärlig och säga att det var med viss tur som vi fick in det första målet. Roligast på matchen var när en av deras spelare ger mig en ordentlig flygtur och min reaktion blir då: "Vad fan håller du på med?" Hennes svar på detta: "Domarn, hon svärde."

Behöver jag säga att det var ett ungt lag? =)

Lördagen fortsatte med kalas för syster och bobbe i väst. Alltid underbart gosigt att träffa guldklimparna.

Efter kalas blev det mer kalas. På dörren satt en lapp med ett fint foto på mig "Grattis till det nya jobbet". Ballonger och skumpa bara anlände. Likaså maten och massa fina flickor. Tog oss en snabb tur ner på stan - mest för att få se Johannas utepremiär efter bebisen. =)

När jag kom hem hade världens bäste darling diskat och fixat i ordning hemma. Det fanns inte ett spår av fest. Där snackar vi guldklimp.

Söndag innebar fotboll och grill. Värsta vårvädret. Äntligen.

Nu är det bara dagar kvar till den stora dagen. Systers stora dag. På lördag vankas bröllop och jag är inte riktigt i fas med att det är redan på lördag...

=)