mellan vakna & somna

det här med bil...

Kategori: Diverse

trodde jag verkligen själv på att jag skulle kunna få en kväll då jag skulle göra absolut ingenting. pyttsan.

åkte ut till lyckeby för att köpa möbler till balkongen. so far so good. på vägen hem gör jag ett numera klassiskt misstag...kollegan och jag börjar blir alltför bra på det. jag tänker: tusan vad det luktar bränt om bilen framför och vad den låter...hoppsan det var visst min egen bil. lampan blinkar blinkar blinkar mätaren står på det allra varmaste.

kylarvätska.

åker i varje fall lite till - ville inte direkt stanna på motorvägen. parkerar bilen. läser instruktionsbok, ringer pappa som inte svarar, ringer syster som genast lämnar luren vidare till svåger. går till macken, köper kylarvätska. går hem. väntar på att bilen ska svalna. går till bilen, häller på kylarvätska. är inte ens i närheten av att komma upp till minimistrecket. puh. går hem igen. klär på mig mer kläder. hämtar cykeln och cyklar till macken. köper TVÅ flaskor denna gången, för att vara säker på att slippa åka dit igen. tillbaka till bilen. häller på en flaska till. öppnar den tredje och häller på en skvätt även från den. nu så. cyklar hem. går till bilen. kör hem. lastar ur möbler.

kylarvätska.

eller ja, hål på kylaren är en mening som cirkulerar friskt i mitt huvud idag. skit.
så här är det att ha bil, har jag hört. tror det var en vis pappa som mässade om detta strax innan jag köpte bil...

Varje dag är ett äventyr!

det här med jobb...

Kategori: Diverse

jag är omotiverad, ofokuserad, ineffektiv och allt annat som man inte bör vara när man bör jobba. knas. får ingenting gjort och kan inte göra något för att jag väntar på besked och hjälp från andra. frustrerande. ska försöka göra ett samlat nyhetsbrev för tre lärosäten, inte helt lätt att få tag på folk. rektorer och sånt. puh.

jag lät för övrigt min blogg dö ut ett tag. men nu kanske det blir skriva av igen.

igår kom jag och malin på att det bästa jobbet för mig borde vara författare. jag vill bara jobba när jag själv känner för det. vilket på sistone inte varit speciellt ofta...så det kanske blir nya karriären, fast då måste man ju hitta sin nisch också. oj.

tränade med herrarna igår. kul och halvt livsfarligt. hehe. gillar allt i livet just nu. staden är otroligt fantastiskt underbar. träningen likaså. jobbet också när jag är motiverad...alles.

idag ska jag köpa stolar till balkongen och sen göra absolut ingenting för första gången på typ tre veckor. skönt.

men nu ska jag väl jobba i någon minut till.
och till helgen kommer världens bästa hit. längtar!

hoj
kolla in http://www.tjuvlyssnat.se/ finns en del hysteriskt roliga saker där.