mellan vakna & somna

Iskallt, verkligen ISkallt

Kategori: Diverse

Dagen har till största del tillbringats utomhus i solen. Härliga vårkänslor, fast sommarvärme är det visst inte än. Efter fotografering av snygghanna var fingrarna stelfrusna. Efter 90 minuter vid sidan av Hasslös grusplan var både lår och tår utan känsel.

Fotograferingen så. Kolla in den här coolingen.

     

Woho.
Nu blir det danseskor på!

:)

Hur gick det här till?

Kategori: Diverse

Ja, kan vi då kolla hur det gick till när det här blev årets värsta jävla fredag. Från lugn slottsfluff till fler dåliga nyheter i ett och samma telefonsamtal än någonsin.

Skitcancer
Skitlågkonjunktur
Skitsjukdom

Röv helt enkelt.

Nej men, trevlig helg då.

Och för att illustrera det hela

Kategori: Diverse

 
 

Så vackert.
En perfekt miljö att faktiskt komma fram till massa bra och viktiga saker. För ja, det har vi också gjort.

:)

Som en prinsessa

Kategori: Diverse

Det är lite småenkelt att vänja sig vid att bo på slott, äta underbara trerätters middagar och sitta lite i kungens säng. Ändå var vi bara där ett dygn.

Bäckaskogs slott är verkligen en guldklimp, eller smultronställe, eller vad man nu vill kalla det.
Fantastisk mat, sköna sängar (varför är alltid hotellkuddar så sköna?) och en helt otrolig miljö. Igår kväll innan middagen var vi på en rundvandring. Det sas att det inte skulle vara en spökrunda och ändå hade jag nästan kollegan i famnen där för en stund när vi blev skrämda så att pulsen inte gick ner på en evighet.

Men nu är det fredag och snart tänker jag ta helg.
Nice.

:)

Till slotts

Kategori: Diverse

Nu åker jag till slotts på avdelningskonferens.
Lovely.

:)

Den där symbolen

Kategori: Diverse

För ett tag sedan fick jag en sån där konstig fundering igen, jag tror jag dryftade den här.
De där symbolerna som är på marken som visar att det är handikapparkering, hur gör man den egentligen? Det roligaste hade ju varit om man ritade den på frihand och att ingen var den andra lik. Så är det inte.

För nu vet jag.
Min skyltfixerade kollega kom tillbaka från ett möte och hade då en fin broschyr med sig. Där, någonstans i mitten, fanns den där symbolen som jag funderat över.

Nu vet jag hur det fungerar.
Hur tror du man gör?

:)

Ja, men grattis då

Kategori: Diverse

Oj oj, nu ska kungligheter gifta sig. Vi var lätt chockade av uppståndelsen, som kollegan sa:
"Jag trodde bara det var gamla tanter med bilder på kungen på väggen som brydde sig om sånt här....tydligen inte."Roligt, men också i det närmaste plågsamt, var det där inslaget där hela familjen kung sitter uppradade bakom bordet. Silvias leende är stelt, kan i och för sig bero på okänt antal operationer, men ändå. Daniels skjorta är knäppt så högt upp i halsen att han helt förlorar sin hals. När samtliga dessutom måste läsa innantill i manus för att lyckas uttrycka sin glädje, då blir det så plågsamt att jag byter kanal. Från start till stopp på tittandet: 1 minut och 10 sekunder.

Ja, men grattis då!

:)

Pressbild från http://www.kungahuset.se/ för övrigt en rätt rolig sida...

Kisande ögon och leende läppar

Kategori: Diverse

Jag mötte en man med ett litet leende på läpparna. Han nynnade för sig själv och kisade mot solen. En kvinna stannar till vid min bänk och det visar sig att vi har samma tanke.

Idag är det vår.

Jag tog en kort promenad på lunchen. En promenad som snarare blev en stund på en bänk med ansiktet vänt mot solen. Kalla, friska vindar och en värmande sol. Det är underbart.

Färg och frost

Kategori: Diverse

I fredags hade jag en dålig hårdag. Då färgade jag håret.
Igår hade jag en dålig huvuddag. Då frostade jag av frysen.

Lite muppigt och märkligt ja, men det finns faktiskt aktiviteter som löser de flesta varianter av dåliga dagar.

Idag är det en väldigt mycket bättre dag. Det kan väl knappast vara annat när det är årets fetaste dag. Fettisdag. Med andra ord får man äta smarrig semla helt lagligt idag. Mycket bra.

:)

Täcket över huvudet

Kategori: Diverse

Jag känner mig sådär tom idag. Vill inte göra något, bara lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet. Men eftersom det inte är en hållbar lösning är det bara att bita ihop och satsa på att ta sig igenom dagen.

Tomdagar borde inte få infalla på måndagar. Då är det tillräckligt tungt ändå.
Lite fika kanske sätter lite fin fart på dagen.

Kanske.

:)

En underbar spadag

Kategori: Diverse

Spadag med syster. Vilket underbart härligt sätt att spendera en söndag.
Vi började med lite bastu, hängde en sväng i bubbelpoolen, svettades lite i ångbastun, badade en lång stund i den varma poolen och sista anhalt innan lunchen blev bubbelpoolen utomhus. Ni förstår ju själva hur härligt det var. Lunchen bestod av smarrig sallad med lax och räkor.

Efter lunch var det dags för våra behandlingar. Syster hade vald ansiktsbehandling. Jag valde, inte helt otippat, rygg- och nackmassage. Så jäkla skönt och avslappnande. Avslutade dagen med lite smarrig fika.

Verkligen en underbar dag. Kasa omkring i frottétofflor och morgonrock en hel dag. Bada och bli ompysslad. Det kan väl nästan inte bli bättre.

Mer spa åt folket!

:)

Se upp i backen

Kategori: Diverse

Jodå, jag tog mig ut ur stan via lite småvägar. Det blev ett par timmar i pulkabacken med varm choklad som pricken över i:et. Men hjälp vad längesedan jag åkte pulka, jag hade helt glömt hur fort det går och hur ont i rumpan det gör när man flyger över guppen. Närmast ett under att pulkan överlevde. Roligt som sjutton att leka loss lite, men nu är tårna kalla så nu blir det värme under filten.

   
Jag, Mallan och Lina i pulkabacken.

:)

Inspärrad

Kategori: Diverse

Intressant när man kollar text-tv och upptäcker att största nyheten är: Karlskrona avspärrat.
Tydligen är det kombinationen brand och gastuber som gör att man stängt av infartsleden i ett dygn.

Lär nog behöva undersöka det här mystiska lite till. Om en stund väntar ju fika i en pulka uppe i skogen och då vill jag gärna kunna ta mig ut ur stan.

För övrigt snöar det här nu. Massa stora flingor.
Jag längtar mest efter värme.

:)

Ljuvliga fredag

Kategori: Diverse

Ansikten all over the blogg

Kategori: Diverse

Jo, men jag tycker nog ändå att det tar sig. En smula i alla fall.
Och ja, jag har lite dille på just det här motivet nu. Om ni inte hängt med på det... :)

Kreativitet + trötthet

Kategori: Diverse

Resultatet av kreativitet och trötta ögon...

Den dåliga hårdagen

Kategori: Diverse

Just nu är varje dag en dålig hårdag. Puh.
Därför svängde jag inom frisören igår för att boka en tid. Jo tjena.
När hon hade bläddrat fram till den 23 mars och eventuellt kunde ha en tid då började jag känna mig en smula frustrerad. Om jag vill gå ifrån jobbet mitt på dagen kan jag nog få en tid nästa vecka, men det är ju inte alltid helt lätt. Dessutom tog det tre timmar för kollegan häromdagen, som klipper sig hos samma frisör.

Rätt drygt att nu när jag äntligen har hittat en frisör jag trivs med, då är hon totalt omöjlig att få en tid hos. Tre veckor är mitt max när det gäller att vänta på tid. Inte en och en halv månad... Kanske att jag borde försöka ändra på min taktik och inte vänta med klippning tills varje dag är en tofsdag.

Japp. Ett helt inlägg fullt av i-landsproblem. Så fint.

:)

Hela ansiktet

Kategori: Diverse

Idag ryckte det sådär intensivt i ritnerven igen. Det gör det med jämna mellanrum. Det har alltid varit så att jag haft en bra bild i huvudet av vad jag vill rita, men aldrig riktigt lyckats förvandla det till verklighet på pappret.

Ansikten är en typisk sådan där krånglig sak. Ett öga går bra. En mun också. Men inte tillsammans. Näsor är alltid kluriga och att få till två ögon som funkar ihop är ju nästan en utopi.Men man måste ju öva. Arga ögon och lite lätt överdimensionerad mun blev resultatet vid det senaste försöket.

:)

Kiwi

Kategori: Diverse

Nu mina vänner ska ni få se världens snyggaste, mest fascinerande och coolaste frukt.Hur snygg är den inte då?
Inte omöjligt alls att kiwi blir mitt nya favoritfotoobjekt...

Män som hatar kvinnor

Kategori: Diverse

Nästa fredag är det äntligen dags.
Biljetterna är bokade.
Förväntningarna är höga.

Boken var fantastisk, hoppas att filmen är lika bra.

Sommarlängtan

Kategori: Diverse

Jag längtar efter sommaren nu.
Visst att det är mysigt med snö och sol. Men sandstrand och sol är faktiskt snäppet bättre tycker jag. Jag längtar efter ljus och värme. Jag längtar efter att få lämna tjock jacka, halsduk och vantar hemma i garderoben.

Den här längtan efter sommaren infinner sig nog egentligen varje år. Det är bara det att man lite förtränger den lååånga perioden som är mellan juleljus och vårblommor. Tur är kanske det.

:)

Andning är rätt väsentligt

Kategori: Diverse

Skulle precis vaggas in till ett mjukt fluffigt land, John Blunds land, när hostattacken från hvetet gjorde entré. Inte nog med att det var hosta, det var dessutom någon som tyckte att det var dags att spara in på möjligheterna till andning. Men andning är rätt väsentligt och att inte få luft är ruskigt obehagligt.

Idag är det hostigt och fortfarande lite tungt i andningen, men den har slutat strejka i alla fall. Kanske att jag snart får ge upp och pallra mig till idiotcentralen, förlåt, vårdcentralen. Kanske alltså.

Har precis haft lönesamtal. Undra när jag kommer bli en bra löneförhandlare, för just nu är det sannerligen inte riktigt min bästa gren. Typiskt.

:)

Allt är möjligt

Kategori: Diverse

Dagens utan tvekan mest imponerande händelse är att se darlings pappa resa sig ur rullstolen och gå nerför alla våra trappor. Allt går om man vill och allt är sannerligen möjligt. Riktigt coolt.

Idag var det även dags för årets första träningsmatch. Traditionsenligt var spelarfruarna på plats med fikakorgen i högsta hugg. Strålande solsken, fotboll och varm choklad. Det kan vara den bästa kombinationen.

Nu är säsongen igång och en hel massa matcher att titta på väntar. Visst börjar det rycka lite i fotbollsnerven, men ändå inte tillräckligt för att jag ska vilja satsa på riktigt igen...

Alla hjärtans dag var för övrigt alldeles perfekt. Fick världens bästa present av min darling. Nike Sport Kit ska förhoppningsvis ge mig en hel massa inspiration. Lagade värsta smarriga maten, tittade på fina kakor i melodifestivalen och hade en riktigt mysig kväll. För andra kvällen i rad somnade jag på soffan. Antingen börjar jag förvandlas till min mamma eller så spökar influensan fortfarande...

:)

Still still

Kategori: Diverse

Fortfarande ingen röst.
Fortfarande dödligt trött vid minsta lilla aktivitet.

Still going återhämtning från influensa med andra ord.

Men nu är det fredag. En lugn kväll väntar och resten av helgen ska jag ägna åt att öva på att vara tyst. Det är svårare än man kan tro. Det skulle ju nämligen sitta fint att börja nästa vecka med röst.

Ska fira alla stjärtars, förlåt, alla hjärtans dag med smarrig mat imorgon. Och på söndag ser det ut att bli varm choklad och fotbollstittande. Det blir en bra helg det här.

:)

En pipleksak i lungan

Kategori: Diverse

Det låter verkligen som att jag har en pipleksak i lungan.
Och känslan är ungefär densamma som jag skulle kunna tänka mig att den varit om jag verkligen hade haft en leksak i lungorna.

Hade varit kul att slippa väsa fram det man vill ha sagt...

Igår höll jag ut till klockan tre, sedan soffa och vila. Mjukstart lär det bli resten av veckan. Tur att man har förstående, och lite smårädda, kollegor som skickar hem en när man börjar se för risig ut på eftermiddagskvisten.

Vaknade av ljudet av en snöplog imorse. Det är sällan ett bra tecken.
Massa snö. Kul för barnen. Kallt för fötterna.

:)

Utmattad

Kategori: Diverse

Då var man igång igen.
Lär nog behöva bli någon slags mjukstart.
Var lite lagom utmattad innan jag ens hittat bilen bland alla snötäckta plåtbubblor. Var svettig och hostig när jag väl satt framför datorn, och då åkte jag ändå hiss upp.

Puh.

Har väl sovit en sisådär fyra timmar inatt också. Inte helt optimalt. Är det fullmåne? Är det den som gör att jag inte kan sova? Ja, hostan och ljudsymfoniorkestern bredvid mig gör också sitt till. Men inte så mycket att det är befogat att titta på klockan halv tre sista gången...

Oh well.
Kort och intensivt får bli dagens melodi.

:)

Comeback beräknad till imorgon

Kategori: Diverse

Det blev en sjukdag till. Lyssnade för en gångs skull på min kropp och min mamma. Planen är att samla lite kraft och göra storstilad comeback på jobbet imorgon.

Gick ner för att boka tvättid nyss. Fick värsta host- och svettattacken när jag kom upp. Kanske möjligtvis ett tecken på att jag inte är helt i form... Det är tråkigt att vara hemma, men jag vill icke få ett bakslag och trilla tillbaka till 40 graders feber. Hu! Den här influensan var verkligen något utöver det vanliga. Allra helst återhämtningsperioden.

Får man förresten något slags pris när både vinterkräksjuka och influensa prickas in på samma år? Dessutom inom loppet av en månad. Det borde ge värsta jackpotvinsten.

:)

Sönder, kaputt, broken

Kategori: Diverse

Okej. Jag har två jobbiga problem.

1. Fjärrkontrollen är sönder, kaputt, broken... ja, egentligen är det nog bara batterierna som är slut men det kryllar inte direkt av minibatterier här.

2. Rösten är sönder, kaputt, broken... förstår ni hur jobbigt det är att vara tyst? Jag får mest bara fram ett litet väs. Rösten har varit lite raspig på sistone, men ändå där. Nu är den borta. Helt.

Lite i-land ja. Men det är faktiskt tillåtet med sådana problem också.
Mirakelkurer för att få rösten tillbaka tages tacksamt emot. Jag laddar just nu för mammas huskur, gurgla med saltvatten. Ska tydligen vara precis så äckligt som det låter...

:)

Sjukdag nummer ...

Kategori: Diverse

Ja, vad blir det. Sjukdag nummer fem går vi in i nu.
Jag ligger hemma i sängen och är uttråkad. Oddsen för att jag hade överlevt att vara på jobbet är dock ytterst dåliga, så det är nog bäst jag hänger här.

Har tillbringat natten med att hosta. Inte omöjligt att jag har hållt allt grannar vakna. Som tur väl var fick jag hem en dödstrött darling igår. Så han sov som en liten gris trots att jag låg och hostade upp lungorna tre centimeter bredvid honom.

När darling väl kom hem kändes det som att veckan gått i ett rasande tempo. Men vi vet ju att egentligen var det världens längsta vecka. Allra helst på slutet.

Nej nu blir det lite frukost och.... ja, vila kanske.

:)

Darr, glädje och skumma regler

Kategori: Diverse

Hänger framför tvn och melodifestivalen denna lördag. Varför inte när man ändå är ordinerad lugn lugn och lugn i soffan.

Som vanligt fanns det en del skumma kläder, massa darrande händer, ett par darrande röster, men också en väldans massa glädje.

Funderar dock lite över de där nya reglerna. Jag förstår dem, inga problem. Men ändå inte. Jag trodde först att man slopat andra chansen eftersom man lagt till det här duellmomentet. Men icke. Sedan den här juryn. Det känns lite som ett skämt. Den väljer alltså ut ett bidrag som blir ett av fyra som har chansen att komma till Globen. Idag valdes Carolin Af Ugglas (vars låt jag för övrigt gillade riktigt mycket) som redan gått vidare till andra chansen och alltså på så sätt redan har möjligheten att gå vidare till Globen.

Det är någonstans här jag inte riktigt hänger med längre.

Borde inte jurymöjligheten ges till någon som missat alla andra chanser?
Kan någon förklaaaraaa? Det är nog verkligen min största fundering ikväll. Vilket på sitt sätt känns både skrämmande och skönt.

:)

Ompyssling deluxe

Kategori: Diverse

Föräldrarna var här och gav mig, mitt kylskåp och även resten av lägenheten en maffig ompyssling. Precis vad man behöver när man är sjuk. För visst är det väl så att man är aldrig så liten som när man är sjuk...

Har precis ätit en smarrig lördagsmiddag. Kycklingwok från mamman. Smarrigt och ett bra friskhetstecken att det faktiskt smakade bra med mat igen.

Satt precis och klurade på varför det tutades så väldigt utanför. Båttutor då alltså. Tills jag tittar ut och inser att jag inte ser den gigantiska kranen, som vanligtvis känns som att den nästan står på balkongen. Dimmigt, ja!

Nu är min darling äntligen på väg hem. Många timmar kvar i och för sig, men ändå. Det närmar sig.
Woho.

:)

Allt är influensans fel

Kategori: Diverse

Är man lite extra känslig när man är svettig och febrig?
Det måste ju vara så.
Varför skulle jag annars ligga här under min filt och bli tårögd till reprisen av arga snickaren? Jag skyller på influensan...

:)

Rösten - hallå

Kategori: Diverse

Gjorde en mycket intressant upptäckt nyss.
Jag har tydligen tappat rösten.

Det som är mest intressant med detta är att det tog mig två timmar i vaket tillstånd innan jag kom på det.

:)

Mållgan

Kategori: Diverse

Jösses.
Det går tydligen att komma undan på de mest udda sätt nuförtiden.
Full som ett ägg och sedan dra en vals om att det inte var han som körde utan Mållgan - alfons låtsaskompis...

Helt galet.
Hur mycket man ska lita på detaljerna vet jag inte. Men det lär ju bli en eller ett par som kör på den här lilla galna historian..

:)

Influensaskit

Kategori: Diverse

Influensa. Blä.
Igår hade jag febertoppen med sisådär 40 graders feber. Ingen hit. Och definitivt inget jag har det minsta behov av att vara med om igen. Puh.

Tur att man har världens bästa vänner. Bästa M:et som kom med alvedon, nässpray och glass. Min hjältinna. Fina Elinor kom med ett underbart överlevnadskit, bananer, smoothie, choklad och skvaller. Vad mer kan man begära.

Vaknade klockan tre imorse och undrade lite varför jag tydligen tagit ett bad i sömnen. Jösses. En dusch, en halv banan och ett avsnitt csi senare kunde jag sova vidare - nu på soffan.

Men det är ändå betydligt bättre idag. Tack och lov för det. Och i eftermiddag kommer mamman och pappan hit och pysslar om mig.

Oj, blev yr när jag nös. Är det bra? :)

39,5

Kategori: Diverse

Temperaturen är hög uti kroppen, närmare 40 än 37....komma fem.

Yes. Jag är däckad. Gick hem från jobbet vid lunch igår. Frös som jag aldrig frusit förr - fingrarna domnade av... Men efter lite alvedon och lite sömn kände jag mig bättre. Längre fram på kvällen var jag dock allt annat är frisk. Hu. Hosta och frossa. Ingen hit.

Hoppades på att lite sömn hela natten skulle göra susen. Problemet var väl bara att jag inte direkt kunde sova hela natten. Frossa. Svett. Frossa. Svett.
Tog febern vid halv sju. 39,5. Inte konstigt att det kändes som jag skulle brinna upp.

Våt handduk på pannan. Filt och soffa.
Det blir min dag.
Kul.

Jävla förbannelse att jag alltid ska bli sjuk när roliga saker är inplanerade...

Varannandagsform?

Kategori: Diverse

Vad är det här för jäkla varannandagsprincip?
Igår: I form.
Idag: Totalt ur form.

Vaknade med hosta och ont i ryggen. Oklart om det onda i ryggen beror på spänd löpstil eller trasiga lungor. Så fort jag andas in med munnen så får jag en hostattack. Näsan är inget bra andningsalternativ, den är täppt. Så ja, det är lite sisådär med andningen idag. Men kollegan har lovat hålla koll om jag skulle bli blå...

Vill inte vara ur form. Ska ju shoppa efter jobbet.
Har inte tid att vara ur form heller för den delen.
Så nu kör vi förnekelsevarianten. Det KAN funka...

:)

Vägen mot milen

Kategori: Diverse

Vanligtvis är onsdagen vilodagen. Men eftersom träningstisdagen istället ägnades åt magnifikt svullande fick springskorna snöras på idag.

Och nu kommer dagens lag:
Efter ett jobbigt, segt och tufft träningspass kommer räkmackepasset.

Japp. Förra veckan var segare än segast.
Idag gled jag runt 2 x 12 minuter utan problem.
12 minuters löpning i sträck utan att känna mig döende. Det måste vara nytt rekord.

:)

Bästis på tv

Kategori: Diverse

Jag såg min barndomsbästis på tv idag.
Eller ja, egentligen var det ju inte hon. Snarare hennes låtsastvilling.
Lika både till utseende och kroppsspråk. Galet.

Jag saknar barndomsbästisen ibland. Framför allt saknar jag nog det där att ha någon som faktiskt har varit med när man lekt med dockor, kört moppe och frågat chans... Oh well. Får väl försöka spåra upp henne och se om vi kan hitta tillbaka till gammal god bästisfom...

:)

Långveckan

Kategori: Diverse

Har bakat smarriga semlor idag. Kan vara så att jag fått tag på världens bästa recept. Smarr smarr. Pratade även med en förkyld, mörbultad och väldigt nöjd och glad darling idag. Trots ont i halsen och massa snöätande så var han på bra humör där långtbortiösterrike.

Det kan eventuellt vara så att detta är världens längst vecka.
Eventuellt.

Siktar på att chocka mig själv imorgon och faktiskt vara pigg på morgonkvisten. Hade förmodligen behövt gå och lägga mig för tre timmar sedan om det skulle funkat. På riktigt. Men det är värt ett försök så,

natti natti

:)

En bulle

Kategori: Diverse

Jag drömde att magen var tjock. En bulle i ugnen så att säga.
Det var så verkligt att jag var en smula förvirrad imorse när jag vaknade.
Hjälp. :)

Ikväll blir det andra bullar. Semlebullar. Hoho.
Smarrigt värre.

Längtan - det är visst nyttigt

Kategori: Diverse

Visst kan det väl vara nyttigt att längta. Men det är jäkligt segt att längta också.
Jag har alltid varit ett längtans barn. Jämt. Jag vill gärna ha saker att längta till, det hör liksom till.

Men tio dagar är riktigt länge att längta. För min del får det gärna vara söndag nu. Eller i alla fall imorgon. Om det är nyttigt att längta så är jag rackarns nyttig denna veckan. Fast om man tittar på det där med nyttighet så är jag allt annat än nyttig när jag bor på egen hand. Skulle nog kunna jobba lite för länge varje dag och leva på pyttipanna. Det är i alla fall så det har sett ut hittills.

Förbannade underbara längtan.

Boktipset

Kategori: Diverse

Ninna ni nanna... regnbågsfärgad soffa och vips: veckans boktips.

och

Flyga drake och Tusen strålande solar av Khaled Hosseini är riktigt bra.
Läs!

:)

Som spa fast hemma

Kategori: Diverse

Att åka hem till föräldrarna och bara vara är lite som att åka på spa fast hemma. Det är så sällan jag bara åker dit och är. Har kort sagt haft en himla mysig helg.

Shoppingen gick sådär för mamman och mig i lördag. Fem blommor och ett kakfat senare gav vi upp. Men det hade blivit värsta snygga klänningen också, om jag inte hade prioriterat det där med andning.

Lätt nerkyld förhandlade jag till mig en automattvätt av bilen istället för att gnugga för hand. Mycket bra förhandlat känner jag. Så jag fick, coachad av pappan, för första gången köra in min ulj i automaten. Det var en sån där specialare när vi var tvungna att sitta kvar i bilen. Så jag satt mest och skrek åt de elaka tvättmojängerna att vara snäll mot min bil. :)

Bokläsning, middag, skumbad med levande ljus, fruktsallad och lite mer bokläsning. Läser just nu Tusen strålande solar. SÅ bra, jag kan inte sluta. En underbar lördag. Idag höll jag på att frysa ihjäl när jag städade bilen, men kompletterat med lite navkapselinköp på biltema så kan det vara så att jag har stans snyggaste bil nu.

Nu kanske man skulle försöka sig på det där med ensamsovning igen.
Lär vakna upp med träningsvärk imorgon också. Puh för fysträning.

:)