mellan vakna & somna

En extra helg

Kategori: Diverse

Det är ju faktiskt inte alls fel med lite helg mitt i veckan. Slutade tidigt igår och hann med både träning och bus med min böna innan vi susade till IP för en iskall fotbollskväll. Grill efter matchen och vips så var det natten. Härligt med en så mysig föreningsfamilj.

Den sena kvällen gjorde att bönis tog sovmorgon ända till halv nio imorse. Det har inte hänt på lääänge och oj så skönt det var! Men trots sovmorgon så måste ju små tjejer vila lite på dagen också så då passade vi på att ägna lite tid åt den något rufsiga och ruffiga trädgården. Dock var maskinerna inte riktigt på vår sida och det blev väl inte helt färdigt innan tålamodet tog slut. Förbaskade grunkor att vara svårjobbade! Men det är ju en himla tur att det kommer fler dagar. :)

På eftermiddagen var det så dags för årets metartävling vid sjön. För ovanlighetens skull var det riktigt skönt väder, om än rätt varierande temperatur, och något slags publikrekord måste det varit. :) Agnes höll sig mest på filten där fina kompisen Isabell visade hur man leker bäst med hink och spade. :)





Och så är det fredag imorgon. Hur gött som helst. För mig blir det jobb och för Morgan och Agnes blir det till att agera flyttfirma då svärmor ska flytta från huset till lägenhet. På eftermiddagen anläder stugägarna, alltså mina föräldrar, för att börja sätta lite färg på den där stugan. Fin fint!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: