mellan vakna & somna

Helgmys

Kategori: Diverse

Helgen kändes så där lyxigt semesterlång. Kan ha berott på att det bara jobbades i fredags efter den lilla extra ledigheten förra veckan. Men det kan också i allra högsta grad hänga ihop med allt härligt som hänt i helgen. I fredags kom stugbyggarna, alltså mina föräldrar, bort för att börja måla på den fina stugan. Grundmålat har de gjort, men de har också hunnit med att mysa en hel massa med lilla bönis som verkligen älskat att ha sin mormor och morfar på plats på andra sidan gräsmattan.
 
De premiärsov i den oisolerade stugan, på luftmadrasser, med en viss köldchock framåt småtimmarna. :)
 
 
Men vi har också hunnit med att bara vara, slåss med mygg och knott, sitta på en filt i skugga och busa med Agnes, äta massa gott och så i lördags kväll kom även min farbror med fru på besök. Riktigt roligt.
 
Så det är nog verkligen alla dessa trevligheter som gjort att det blivit lite semesterkänslor på den här helgen. Solsken, grill och ett glas rosé brukar ju kunna ha den effekten. Agnes har varit i toppform. Busat och gosat med vovven, övat massor på att gå och ätit grillad korv som en mindre häst.
 
 
 
 
 
Igår röjde vi det sista i svärmors hus. Lite overkligt mycket som lämnats kvar kan jag tycka, men nu är det tomt på både tomtar, blommor och klenoder. Efter ett par rundor till tippen och ett möte om ett fotbollsläger så hann vi landa en stund med fina vänner och en rabarberpaj. Inte fel alls. Efter helgens alla äventyr somnade bönan som en sten strax efter sju och eftersom mannen hängde med fiskarna i sjön fick jag sån där "egentid". Inte heller fel. :)
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: