mellan vakna & somna

Ännu en

Kategori: Diverse

Tänka sig. Långhelg igen och det är ju alldeles fantastiskt. Och förvirrande. Det är ju så rasande svårt att hålla ordning på dagarna. I fredags blev det pysseldag hemma. Morgan la färdigt golvet där uppe, medan jag och Agnes hängde och hjälpte till med de kluriga sågbitarna.

På kvällen blev det en spontan grillkväll med härliga vänner. Himla härligt! Barnen busade och lekte loss så det där med att sova fick vänta till vi kom hem.

Igår blev det nästan en heldag på IP. Först lite fix och sedan match, mycket publik och bra försäljning. En fin fin dag, men dessvärre blev det förlust för vårt grönvita gäng.

Lite film på kvällen och allmänt lugn i varsin soffa när den övertrötta dottern äntligen somnat efter att ha slagit något slags varvrekord i sängen...

Idag tänkte vi mest bara njuta lite av vädret, fixa en del här hemma och ladda batterierna ytterligare. Inte dumt alls. :)Igår invigde Agnes sin nya prickdress som jag shoppat på Åhléns. Den gick bara inte att motstå! Älskar deras barnkläder!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: