mellan vakna & somna

En helt underbar helg

Kategori: Diverse

Lägger ännu en härlig helg på plats i minnesbanken och längtar redan till nästa helg, när det ju är dags för en stor händelse.
 
I lördags hade jag det stora nöjet att få åka och mysa med mina syskonbarn en runda. Fika, en runda i ett par butiker och så en stund på stora lekparken. Riktigt härligt var det. Det är ju inte direkt barnvakt det handlar om längre (de har ju hunnit bli 8, 11 och 14 år), men det är å andra sidan ett annat slags utbyte att umgås med dem nuförtiden. Det härligaste av allt var ändå att se att ingen av tjejerna bangade för att gå all in tillsammans med lillebror på lekplatsen. Attans vilka fina barn du har uppfostrat syster!
 

Agnes fick mumsa pannkakor på fiket, gunga en stund och hon njöt verkligen av all uppmärksamhet kusinerna gav henne. Mitt lilla troll. Som för dagen premiärade sin fiiina kjol förresten. Kolla vilken cooling.
 
Samtidigt som vi var på utflykt så slet pappan i huset med golvet en trappa upp. Han hann nästan klart i lördags och gjorde resten i allrumsdelen igår. Oj vad fint det blir! Kommer nog smyga upp soffan där redan innan helgen, mest för att det blir svårt att ha kalas för lilla ettåringen med en extra möbel att snubbla över. Ska bli väldigt spännande att se hur känslan blir när det kommer upp lite möbler där också. Kuuul!
 
I helgen har jag också hunnit förbereda lite inför söndagens kalas. Jag har börjat tillverka små flaggor och även bakat tre sorters kakor, varav en kladdkaka med sinnessjukt mycket ingredienser i. :) Någon sort till och så tårta, sen är saken klar och vi är redo för kalas.
 

Och så helgens bästa bild. Från i fredags, när det serverades mumsig fisk med couscous och sås. Agnes har ju i princip alltid varit en liten strulpella med maten. Det är betydligt mindre bråk nu när hon äter en del själv, men kladd är det definitivt inte mindre av... :)
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: