mellan vakna & somna

Mat och sånt

Kategori: Diverse

Det kan bli en ganska lång lista när man börjar fundera över saker som man aldrig funderade över förut, men som nu är en väldigt stor del av vardagen. :)

En annan människas matintag, ja Agnes då förstås, är en sådan sak som upptar mycket tanketid just nu. Eftersom vi flaskmatar henne så är det ju väldigt lätt att hålla koll på vad den lilla damen får i sig. Och det som känns som en liten slurk blir ju faktiskt en del när man lägger ihop det kvarlämnade från dagens alla fyra mål...

Så efter morgonens matkamp och vrålarga bebis så försökte jag få tag på bvc för att få lite råd. Men eftersom jag
missat den 45 minuter korta telefontiden så blev det ett meddelande på telefonsvararen... Hann såklart inte svara när de äntligen ringde upp på eftermiddagen, så då är det ju en väldig tur att man har en mammaerfaren syster att rådfråga. :)

Planen är nu att försöka klämma in ett mål mat till lite tidigare på morgonkvisten och på så sätt förhoppningsvis hinna med fem mål mat på en dag. Då ska hon nog ändå kunna få i sig det hon behöver. Återstår att se hur det går... morgontrött bebis + morgontrött mamma som är bortskämda med att inte stiga upp före halv nio. ;)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: