mellan vakna & somna

Fix

Kategori: Diverse

En lugn och skön helg blev det här i skogen. Igår besökte vi minnesgudstjänsten i kyrkan och förundrades lite över siffran 13 som verkar ha blivit någon slags följeslagare. Jag tycker faktiskt det är väldigt rogivande att sitta en stund i kyrkan och låta tankarna vandra fritt. Det verkade vår bönbebis också tycka för hon somnade och sov i nästan en timme trots orgelmusik, körsång och knarrande präst.

Idag har vi hunnit städa lite efter det strömlösa kaoset som blev inne i huset. Morgan har även målat taket i bönans rum och satt upp en tavellist där vi placerat det finaste vi har.



Vi har även hängt en stund i mataffären eftersom kylskåpet ekade toktomt efter strömavbrottet. Men det hade ju alla fall något gott med sig, kylskåpet blev ordentligt städat och torkat. :) Under handlingen konstaterade vi (igen) att vår lilla dotter inte är helt nöjd med att åka liggvagn när hon är vaken. Hon vill ju vara med och kunna titta sig omkring, så ikväll gjorde jag om vrålåket till en sittvagn. Den ska provas imorgon när vi ska träffa bebiskompisarna och fina mammorna.



Kommentarer


Kommentera inlägget här: