mellan vakna & somna

Helgfix

Kategori: Diverse

En fin, men ruskigt kall, helg är till ända.
Efter fika, en trötthetsattack och lite vila i lördags så trotsade vi iskylan och styrde hedulen mot det stora möbelvaruhuset. Lite av varje av nödvändiga saker behövde inhandlas. Skötbord, kattklösskydd till sängarna, hyllor och lite sådant smått och gott.
 
Det mesta fanns.Faktiskt. Så det blev en lyckad tur. Skötbordet är monterat, hyllorna är uppsatta på väggen och nu väntar bara lite fiff och piff med det dära skötbordet. Något sådant här har jag ställt in siktet på (fast utan vitmålning dock):
 
Sofftid på lördagskvällen framför mello. Sambon var ett tag så nervös att den där bananen skulle vinna att både han och katten traskade omkring på vardagsrumsgolvet. :)
 
Söndag och besök av föräldrarna. Planen var att klippa äppelträd, men ack vad kallt det var. Så pappan fick mest bara provsåga lite med sin nya motorsåg innan de gav upp och konstaterade att så kallt som det är nu så växer träden ändå inte. God söndagsmiddag blev det i alla fall. Å så fick vovven och Maja-katten kika lite på varandra också.
 
 
Och så vips var det dags för måndag igen. Föräldragrupp idag, barnmorskebesök imorgon och så lite utflykt med jobbet mot slutet av veckan. Känns som det kommer säga swisch swosch igen.
 
Förresten så gick vi ju in i en ny vecka igår. 34 hela veckor har passerat och det är 41 futtiga dagar kvar till beräknad födelsedag för Bullen. Crazy!
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: