mellan vakna & somna

Strul

Kategori: Diverse

Det strular lite både här och där för oss den här sommaren. Det började ju med bilen förra veckan, den kanske vi får hem idag. Tack och lov täcktes problemen av försäkringen. Så det äventyret kostar oss bara 1200 i självrisk för bärgning, 2000 i självrisk för lagning och ca 3000 för servicen. Typ gratis... ;) men hade vi inte haft turen att försäkringen täcker det så hade det blivit ännu fler tusenlappar.

Igår började vårt vatten strula. Eller egentligen pumpen som inte går igång som den ska när trycket går ner. Eller nåt sånt. Och idag när vi ringde firman som installerat vår vattenrening så får vi efter en del om och men reda på att deras filial i Blekinge gått i konkurs. Obra!

Igår upptäcktes det även att ett bi-samhälle slagit sig till ro i vår skorsten. Vår trimmer ville inte starta och lillfisen fick ett mystiskt sår på tån. Den här strullistan får gärna ta slut nu... :)

Å det gör den säkert! Nu vänder det bestämmer vi! Ikväll kommer bästa föräldragruppen hit och grillar och imorgon kan det eventuellt bli en tur med någon skärgårdsbåt.

Fyndat lite på rean har jag i varje fall gjort. På Åhléns, till Agnes och hennes rum!





Kommentarer

  • Karro säger:

    Har du kontaktat läkare om såret? En kompis till mig fick antibiotika till sin son för ett pyttesår på fingret pga risk för blodförgiftning och de små har så kort väg till hjärtat. Kan låta fjantigt men kanske bra att kolla.

    2013-07-25 | 19:44:06

Kommentera inlägget här: