mellan vakna & somna

Sommarliv

Kategori: Diverse

Det är så härligt att ta dagen lite som den kommer. Äta långfrukost på altanen medan lillfisen vilar. Åka på någon liten utflykt eller fika en runda med fina vänner. Älska sommarliv!

Imorgon får vi förhoppningsvis tillbaka vår bil också. Startmotorn ska bytas och så var det visst dags för service. Obilligt skulle man kunna säga. Men har vi tur täcker vår försäkring lite av kostnaden för startmotorfixet.

Igår blev sambon så gott som helt klar med två av dörrhålen. Och vilken skillnad det blir! Trösklar, foder och lister gör liksom helheten snygg. Äntligen är den tråkdelen av renoveringen avklarad och snart kan vi gå vidare till att fixa i bönans rum!





Kommentarer

  • Christel säger:

    Hej!
    Har hittat din fina blogg tack vare Anns länk, vi är grannar i Röke och vi har ju träffats där någon gång. Och så på Anns och Andreas bröllop såklart. Stort grattis till fina dottern, kanske ses vi här något i sommar? Varma hälsningar Christel

    2013-07-25 | 00:35:15
  • Sara säger:

    Vad kul att du hittat hit Christel! :) vi får se om det blir någon utflykt till stugan i sommar, Ann och Andreas kommer i alla fall hit i nästa vecka! Ses vi inte så får du ha en riktigt härlig fortsatt sommar! :)

    2013-07-26 | 11:07:17

Kommentera inlägget här: