mellan vakna & somna

Storm, strömavbrott och julbord

Kategori: Diverse

I torsdags kom han den där Sven på besök till oss. Runt halv sex på kvällen försvann strömmen, men denna gången hade jag förberett lite bättre och tappat upp vatten och laddat telefonen. Morgan hann dock inte hem innan första trädet föll över vägen och fick ta sig en språngmarsch genom en stormig skog. Hyfsat nervös väntan här hemma! Men till sist kom han, dyngsur och med två småblöta pizzor. :)

Den natten blåste det så att hela huset knakade och min sömn blev något ryckig. Tack och lov var det bara ett träd som föll över vägen den här gången. Och redan i fredags, vid elva på kvällen, kom strömmen oväntat nog tillbaka. Då hade vi stängt in oss i rummet med kamin och burit ut alla kyl- och frysvaror på altanen. Nu får det gärna dröja läääänge till nästa storm känner jag!!



Igår blev det först stora städ- och bakdagen innan det var dags för årets julbord med härliga vänner! Agnes fick hänga hos min bästa Malin medan vi åt mat i stora lass. Maten var god, lite modern touch, men gottebordet lämnade lite övrigt att önska. Kan vara vi som är ovanligt kräsna också... :) En trevlig kväll var det i alla fall!



Kommentarer


Kommentera inlägget här: