mellan vakna & somna

Brända bollar och utflykt

Kategori: Diverse

I helgen hann vi med en hel massa kul grejer. I lördags, efter en liten shoppingtur, var det dags för den årliga brännbollsfesten. Den har ordnats av samma familj i en massa år, men i år var det premiär för oss att vara med. Riktigt roligt att spela brännboll var det. Och svettigt. Och träningsvärkigt dagen efter.



Efter en lugn söndagsförmiddag var det dags för Morgan att åka iväg på kickoff med jobbet och jag packade då in mig själv och bönan och åkte till föräldrarna i väst. En mysig söndagseftermiddag fick vi, även om den store lille hunden skrämde Agnes så att ledsna läppen kom fram. ;) Och eftersom det ändå var öde hemma på Sjölycke så passade vi på att sova över i väst. Innan vi packade in oss i bilen igen igår blev det god lunch på mysiga Blå regn tillsammans med mamma, pappa och syster.



Efter en kort mellanlandning hemma på torpet var det dags att åka till fina ip och stå i kiosken. Alla äventyr tog nog på bebis krafter. Hon somnade som en sten i kvällsmaten. :) Att hon sen vaknade strax innan fem imorse behöver vi inte prata mer om. Helst inte eftersom hon faktiskt somnade om efter ett blöjbyte och vaknade inte förrän vid nio. Älskade bönbebis!




Kommentarer


Kommentera inlägget här: