mellan vakna & somna

Inte riktigt enligt plan

Kategori: Diverse

Jo, ibland blir det ju inte riktigt som man tänkt sig. Vi har till stora delar ägnat påskledigheten åt att hosta och vara krassliga. Först Morgan och sedan jag.
 
Min variant av förkylningen har verkligen satt sig på andningen. När man vaknar av sin egen rossliga och väsande andning så känns det ju sådär... Jag hostar tills strax innan lungorna kommer upp. Verkligen en höjdare när man är gravid i vecka 38. Så igår, när jag fått andnöd för femtielfte gången tyckte min älskade sambo att det fick vara nog. Mot farbror doktorn bar det.
 
Eftersom graviditeten är så långt gången så skickade de oss till förlossningen. Så nu har vi trots allt fått se hur det ser ut på insidan där. Alltid nåt. ;) Fick ligga uppkopplad i drygt en timme för att kolla hur bebisen hade det. Lite snabba hjärtljud, men det visade sig hänga ihop med att jag visst hade lite feber. Så allt bra med lilla bebis.
 
Väntade i sisådär en timme på läkaren. Som, när han kom, kunde konstatera att detta var lite utanför hans specialistområde... Han lyssnade i alla fall på lungorna, som lät bra, och gissade sedan på att det nog rör sig om ett virus. Bara att vänta ut med andra ord. Så hostmedicin, vila och kontakt med vårdcentralen om ett par dagar om det inte blivit någon förbättring.
 
Så istället för att skutta iväg och jobba dag 1 av återstående 8 har jag intagit soffläge.
För övrigt, det där med att sova med huvudet högt... väldigt bekvämt. Not. :)

Kommentarer

  • Karro säger:

    Skönt att allt är bra med bebis. Krya på dig och ta det lugnt tills.

    2013-04-02 | 12:23:25
    Bloggadress: http://byggarekarro.blogg.se

Kommentera inlägget här: