mellan vakna & somna

Helgtajm

Kategori: Diverse

Ännu en vecka i ett hejdundrans tempo och nu är det dags för helg igen. Fint det faktiskt. I veckan har vi bland annat hunnit med att köpa ny bil. Så efter fredagens jobb säger vi tack och hej till uljen och välkomnar vår nya pärla till familjen. Eller ja, en ny ny bil är det ju inte. Men den är ny för oss och ganska ny (-09) för andra också.
 
Igår fick vi in en liten kissekatt med svullen tass som inte var sådär jätteintressant att gå på. Mycket frustrerande för båda katterna tror jag eftersom kvällsrundan i högt tempo runt i huset liksom fick utgå. Men idag var svullnaden borta och lilla kisen sladdade friskt in i köket som vanligt. Så, jag antar lite att det inte var något allvarligare än kanske en stukning eller något slags bett. Puh.
 
I helgen är schemat sådär lagom fullspäckat som det är titt som tätt. Fast förstås bara med roliga grejer. Imorgon väntar loppisförberedelser, spännande fotbollsmatch och lite sånt. På söndag blir det då loppis med Mallanbrallan, då det är tänkt att vi ska sälja sjuuuukt mycket prylar, sedan styrelsemöte och så lite söndagslugn kanske.
 
Men vi börjar med att fira fredag med att knata ner till idrottsplatsen i byn och heja på kärleken som spelar match. Härligt!
 
Trevlig helg!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: