mellan vakna & somna

Fixarhelg

Kategori: Diverse

Oj vilken fixarhelg det blev. I lördags fixade sambo och svärfar med murstocken. Nu är den fin igen och ska bara målas lite. Medan de fixade och donade låg jag först på soffan med en katt på magen (mycket ansträngande), innan det var dags att hoppa i regnkläder och åka till en mycket viktig och spännande fotbollsmatch. Våra herrar kvalar just nu för att hålla sig kvar i serien, de vann tack och lov första kvalmatchen med 0-1 så än lever hoppet. Kallt och blött som tusan var det. Fotboll är liksom inte gjort för att spelas i oktober, så är det bara.
 
Igår blev det stora röj- och städdagen. Efter att ha fixat med murad spis och murstock så kan man säga att det där fiiiina fina dammet låg som en filt över huset. Men några timmars piffande senare så ser huset faktiskt acceptabelt ut igen - trots kaoset som råder i det ofärdiga rummet.
 
 
Vi hann också med lite söndagsfika med fina vännerna innan vi avslutade dagen med tavelupphängning och gardinuppsättning. Ägnade tre timmar åt att lägga upp de förbenade gardinerna, det blev helt okej. Även om vårt sneda gamla hus prövade mitt tålamod ännu en gång.
 
 
:)

Kommentarer

  • Malin säger:

    Fint det blev. Snyggt med "korta" stänger!

    2012-10-15 | 20:36:21

Kommentera inlägget här: