mellan vakna & somna

En fin helg

Kategori: Diverse

En fin helg är till ända. I lördags blev det härligt pyssel och fix med bästa mallanbrallan. Kom hem till en slutkörd sambo som lite gått loss i mellanrummet, skulle man kunna säga. När jag åkte hemifrån var rummet tömt på saker, men inte på en murad spis...
 
Vilken hjälteinsats!
Så nu är vi alltså igång med renoveringen av det här lätt ångestladdade rummet. Det blir bra när det klart är mantrat just nu, samtidigt som det är lite förbjudet att tänka på alla steg fram tills det är klart eftersom man lätt blir helt utmattad då. :)
 
Söndagen blev en liten shoppingdag. Små lampor till köksfönster och sovrumsfönster inhandlades. Blir himla mysigt. Vi fick också rycket och monterade ÄNTLIGEN ihop skafferiet. Det har ju varit ett par turer med ikea, lite uppgivenhet från vår sida och så där. Men nu kändes det som att vi knäckte koden och både lådor och dörr är nu på plats. Hurra.
 
 
I övrigt har jag och den kraftiga övervikten mest tagit det lite lugnt i helgen. Det är väldigt skönt och alltid välbehövligt nuförtiden. Tröttheten börjar så smått ge med sig tror jag. Fast jag börjar märka ett samband när det gäller morgontröttheten. Ju mörkare det blir, desto tröttare blir jag. En klassiker. Såhär ser i alla fall magen ut när nästan 12 hela veckor passerat. 1, 2 eller 8 gryn där inne? :)
 

Kommentarer

  • KarroKlart säger:

    En sån söt liten kula. Ja det där om antalet kommer du få många kommentarer om. Folk kan helt enkelt inte låta bli att fråga om man är säker på att det bara är en. Spelar ingen roll hur stor eller liten man är.

    2012-10-01 | 10:56:17
    Bloggadress: http://byggarekarro.blogg.se

Kommentera inlägget här: