mellan vakna & somna

Utan tak

Kategori: Diverse

Sådär ja. Ännu en helg har passerat.
Det blev en helg med lite husfix. Sovrumsdörr och bänkskiva och material till två dörrar till hämtades i lördags. Bänkskivan satt som en smäck och det kommer sovrumsdörren säkert också göra när den kommer upp. Eftersom vi bor i ett miniatyrhus så var det liksom inte bara att beställa en dörr i fina standardmått... Men då är det också bra med ett familjeföretag på andra sidan skogen som kan kapa till en liten dörr utan att handtaget för den sakens skull hamnar i knähöjd. Himla bra.

I lördags blev det också härligt ESC-häng hos våra fina grannar. Vi åt nästan ihjäl oss på mumsig mat, paj och gotter. Så där så att vi nästan var i någon slags koma när Loreen kammade hem segern. :)

Mammas dag igår och då bar det av till Sölvan en runda. Mamman har köpt ny bil tidigare i år och eftersom vädret var alldeles särdeles bra för den här bilen igår så fällde vi ner taket och tog oss en runda.



   

Helt klart lite av en frihetskänsla att åka utan tak. Eller som systern uttryckte det; det är lite svårt att se var bilen slutar och naturen börjar... Kändes himla tryggt att åka med då faktiskt... :)

Jag och kärleken tog oss en tur också och styrde den lilla bilen ner till havet. Sandviken kan vara en av Sölvans absolut finaste platser. Helst såhär års när det inte direkt är packat med folk.





Via fina vänner en sväng styrde vi sedan vår egna takbeklädda dammiga bil mot skogen igen där garderobsihopsättning stod på kvällmenyn. Samma meny presenteras visst ikväll. Ska bli väldigt skönt att kunna packa upp lite kläder, flyttlådor är som sagt praktiskt just när man flyttar. Inte när man ska försöka lokalisera sommarkläderna.

:)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: