mellan vakna & somna

Fullastat

Kategori: Diverse

Swosh sa det, så var helgen förbi.
Men vilken helg!

Åkte en sväng till Ikea i lördags för att lämna tillbaka ett gäng köksgrejer som inte behövs och för att köpa på oss ett gäng nya grejer som behövs i allra högsta grad. Lite lampor till kök och groventré, en liten köksö/rullvagn, två garderober, källsorteringsmojänger och hyllplan till överskåpen. Hyllplanen lyckades dock bli i fel storlek, vilket känns som något av en prestation när vi berättade exakt vilka skåp det är vi har och ikeamänniskan till och med skrev ut en plocklista till oss... Nåja, vi har fler anledningar än så att åka tillbaka till det där stora varuhuset.

Men lördagens besök är vi ändå nöjda med. Inte minst för att vi faktiskt lyckades få med oss alla prylar hem. I den lille uljen. Smått overkligt och det var på gränsen kan man väl säga...



Söndagen innehöll fotografering av världens sötaste lilla Tuvabebis, lite glassätning på det och väl hemma igen blev det lite trädgårdsarbete. Plantering och röjning i stora lass. Och sen räckte energin ungefär bara till att redigera lite sötnosbilder också.

Fin helg!
Så där så att man bara vill ha mer.

:)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: