mellan vakna & somna

En stor dag

Kategori: Diverse

Har träningsvärk efter helgens aktiviteter. Men det är lite oklart om det är från gårdagens gräsklippning eller från lördagens dansande.

I lördags bar det nämligen av till Skåne för bröllop där Morgans bror skulle gifta sig. I en fin liten kyrka sa de ja och sedan blev det middag, tokigheter, tal, skål och dans resten av kvällen och halva natten.





Tack vare att det råkade finnas en chaufför på plats som ändå skulle styra kosan mot Karlskrona så kom vi hem till vårt hus på nattkvisten. Ganska skönt när man har en del att pyssla med hemma och lätt kan bli lite stressad av att vara på annan ort för länge.

Så igår blev det ett hejdundrans pysslande och fixande. Morgan slipade och fixade med den blivande toalettdörren. Även ett gammalt bord fick sig en liten avhyvling. Jag försökte bringa ordning inomhus, men tog paus en stund för lite svettig gräsklippning. Sjukt effektiv dag.

Men lika härligt som det är att lufsa omkring hemma på landet var det att få anledning att hoppa ur renoveringskläderna i lördags.



Kommentarer

  • Hannah säger:

    Guuuud vad stiliga par :)) Tjusig färg på din klänning!!

    2012-05-14 | 09:27:41

Kommentera inlägget här: