mellan vakna & somna

Bilder från helgen

Kategori: Diverse

Självklart finns det också bildbevis på helgens aktiviteter. Här kommer de i långa rader.

I lördags stod alltså isolering av yttervägg på schemat. Det kan vara inbillning, men det känns redan lite mindre iskallt i huset. Det kan också ha att göra med yttertemperaturen, men jag sätter mitt hopp till isoleringen.






Och så passade vi på att rensa lite till, alltså bygga på vår privata soptipp ännu lite, så att det nu nästan bara finns saker vi faktiskt vill spara inne i huset. Morgan städade lite också, även om det nästan känns som lite overkill i kaoset.


I lördags letade även systern och syskonbarnen sig fram till huset i skogen. Eftersom det fortfarande fanns en liten, liten, liten snöhög vid stallet så fick den sig ett par hopp av de minsta.


Och igår var grillen ihopbyggd, föräldrarna på besök, solen sken och då blir man såhär glad när man får premiärgilla


De tre vise männen gjorde underverk i sovrummet. Det är verkligen guld att få föräldrahjälp, helst när det kommer till renoveringsbitar där varken jag eller Morgan är några genier.


Och medan arbetet pågick för fullt tog jag mig en skogspromenad med den här fina brunisen.


Och när kvällen började lida mot sitt slut, ja då såg det ut såhär fint i vårt blivande sovrum


Det känns helt klart trevligt när gips börjar komma på plats. Känslan av byggarbetsplats minskar liksom i rask takt då. Och på onsdag kommer snickarhjälpen för en första koll! Heja!

Kommentarer

  • Karro säger:

    Så duktiga ni är som sliter och har er. Smart drag att isolera yttervägg. Vi hade kök direkt på icke isolerad vägg i vårt gamla hus och tallrikarna var iskalla i skåpen på vintern :)

    2012-03-13 | 09:20:43

Kommentera inlägget här: