mellan vakna & somna

Arbetshelg

Kategori: Diverse

Träningsvärken är massiv efter helgen. Vi hade ju kallat in föräldra-förstärkningen för att få lite extra fart i det här rivandet. Och ja, det är faktiskt sant som de säger - riva går rätt så fort, det är sen när det ska byggas upp igen som det riktigt kluriga börjar.

Efter att bilderna togs, batteriet i telefonen tog slut, så har vi även hunnit riva bort golv och paneltak i köket, badrumsmattan och masoniten och även petat lite på mattan i tvättstugan/groventrén (och gett upp eftersom den satt fast som ett tjosan, helt omöjlig att få bort.)



Här har jag och mamma precis rivit ner tapeten i badrum och tvättstuga/groventré. Innan dess hade Morgan och hans pappa hunnit få ut alla grejer från de båda rummen.



Här har vi badrummet utan tapet, men fortfarande med matta.



Glad husägare!



Köket efter rivningsröj.



Pappan hackar loss tjusigt gammalt kakel (och svär en smula)



Den här figuren hängde mest utanför och såg snygg ut.



Och så bestämde vi oss för att ta bort det lilla skåpet också. Fina tapeter!



Och mer fina tapeter!



Inget fuskbygge här inte. Det där lilla skåpet skulle man nog kunnat kasta sig in i med full kraft utan att det rubbats en endaste liten milimeter. Men Morgan och pappan gick loss med kofötterna (en kofot, flera?) och tillslut gav det vika!



Lite roliga fynd har vi gjort också. Gamla fina skridskor och en tidning från 16 mars 1986 (alltså då när Olof Palme skulle begravas) tillhör mina favoriter.



Den himla spännande köksväggen. Puh.

Såhär såg köket ut innan rivningsligan gått loss:

 

Vi kom en väldigt bra bit på vägen. Både kök och badrum är liksom helt tomma nu. Och det är väl också det som gör att det känns som ett väldigt stort berg vi ska ta oss över. Men det kommer gå skitbra och bli kalasfint!

Om jag hade en enda aggression som behövde ut så kan jag säga att de har lämnat mig nu efter att ha kofotat bort köksgolvet i lördags kväll... Så om du känner att du har massa känslor du behöver få ut, är du välkommen att komma och kofota lite hos oss. Vi ska säkert hitta något givande och lagom irriterande projekt! :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: