mellan vakna & somna

Mersmak

Kategori: Diverse

Helgen som passerade var av sorten som ger mersmak på ledighet. Hinna umgås med vänner i flera omgångar, hinna göra massa nyttigheter i renoveringsobjektet, hinna bara vara... En viss längtan efter semester har med andra ord kikat förbi. Vecka 30 är det dags så det är en stund kvar.

I fredags hejade vi på Sverige allt vad vi kunde, inte för att hejandet hjälpte, men trevligt var det i alla fall. Härligt sällskap och smarrig mat serverades på finaste IP. Sisådär 40 personer valde att titta på matchen i klubbstugan. Himla kul när det liksom blir gensvar på det man arrangerar.





I lördags väntade lite städning, lite semesterplanering och så dagens stora händelse; Biggest Loser Spjutsbygd skulle avgöras. Vinnaren hade lyckats gå ner 17,9% av invägningsvikten. Mycket imponerande!



Lilla Tuvan hejade förstås på pappa, som kom på en fin tredjeplats!



Lördagen fortsatte med fika vid sjön och lite slapp på hemmaplan. Igår blev det mer fix i huset och vårt sopberg på framsidan är nu äntligen, verkligen ÄNTLIGEN, borta. Det återstår en del som ligger bakom huset, men det är väldigt skönt att det inte är det första man ser när man kommer hem. Grillmys med fina vännerna efter det och så fick en skräckis avsluta en härlig helg.

Idag ska det färdigmålade skåpet fyllas med prylar. Också väldigt mycket äntligen. Är väldigt nöjd med slutresultatet på skåpet, återkommer med bildbevis när några flyttlådor till packats upp.

I övrigt på renoveringsfronten så planerar vi just nu en del större grejer. Vattnet har varit på analys och lite diverse vattenreningssystem ska nu till för att vi ska vara säkra på att ha ett bra vatten. Vi klurar också lite på hur vi ska se till att ha det varmt och skönt i vinter. Två spisar och en luft-luft-grunka ska det bli totalt, så nu ska vi bara bestämma oss för i vilken ände vi ska börja.

Fast först ska vi ju förhoppningsvis ha sommar och då hade ju lite möbler till altanen varit fint så att våra gäster slipper trilla av vingliga pallar eller klämma baken i trasiga pinnstolar...

:)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: