mellan vakna & somna

Ljuvt

Kategori: Diverse

Ljuva fredag. Inte för att veckan bara ska vara en transportsträcka till helgen, men det är alltid lika skönt när fredagen är här. Har inlett dagen med ett tandläkarbesök. Inga hål. Hurra. Och så fick jag små presenter, känns som jag är sju år igen och har valt klistermärke ur en låda...

Imorgon är det rallylördag. Då förvandlas vår grusplan på idrottsplatsen till servicedepå till det pågående rallyt i skogarna runt omkring. Så igår genomfördes en del förberedelser som bland annat innehöll shopping av 300 grillkorvar, 120 burgare, 200 läsk... och lite sånt. Ett helt absurt besök på Maxi alltså. Så nu hoppas vi på en strid ström besökare som kan äta upp alla korvar vi släpat dit.

Det ska förstås säljas hembakat också. Den bakande husmorsföreningen har fixat och donat. Jag bidrar med rabarbermuffins med smak av kanel, toppat med crumble, a la Leila!



Det ska även bli skräpslängning i stora lass. Berget av jox utanför vårt hus ska förhoppningsvis krympa, ja kanske till och med förintas. Himla spännande! Det där är verkligen en sån grej som är sjukt tråkig att genomföra, men som ändå blir rolig för att slutresultatet är så efterlängtat.

Igår fick vi förresten en sovrumsdörr på plats också! Yej!



:)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: