mellan vakna & somna

Livet på landet

Kategori: Diverse

Det finns vissa delar av att bo på landet som tar längre tid än andra att vänja sig vid. Möss är en sådan sak som jag har ruskigt svårt att vänja mig vid. Helst när de bestämmer sig för att knata omkring i väggen bakom mitt huvud när jag ska sova. 4 möss har hittills fastnat i fällan i källaren. Sedan i tisdags. Det vore ju fint om ryktet nu kunde sprida sig i familjen mus att det är bättre att de stannar i skogen, eller i stallet, eller egentligen var som helst utom i vårt hus.

Vecka 31 flyttar i alla fall två små kattbebisar hem till oss som förhoppningsvis ska kunna utvecklas till riktigt vassa jägare. Det blir två syskon, en pojke och en flicka, som blir våra nya familjemedlemmar. Just att det är en pojke och en flicka är ju lite speciellt och vi vill helst inte vara med om att de två syskonen kommer på tanken att skaffa kattbebisar ihop. Så det ska självklart lösas. Övriga katterfarenheter mottages tacksamt!

:)

Kommentarer

  • Karro säger:

    Testa att sätta in musskrämmor i utrymmen ni inte är i så ofta. De piper, så om man har normal hörsel så hör man dem och det är lite irriterande. De funkar dock perfekt på vinden, i garaget och i uterummet här. Vägguttag krävs. Finns bla på Clas Ohlson.

    2012-06-25 | 10:46:29
  • Sara säger:

    Bra tips! Tack Karro!

    2012-06-25 | 11:14:48

Kommentera inlägget här: