mellan vakna & somna

Vilken helg!

Kategori: Diverse

Inledde helgen med en liten spontan kräftskiva hos fina grannvännerna. Mumsigt och himla trevligt!

I lördags var den stora dagen så här. Dagen när bästa Ann och hennes Andreas skulle bli man och hustru. Tuffade till Lund med tåget. Letade upp vårt mysiga lilla hotell som låg väldigt centralt och bra (verkligen en rekommendation att sova på Hotell Oskar om ni är i Lund. Enkelt men väldigt fräscht - och bra pris)



Efter en liten promenad i mysiga Lund så svidade vi om till bröllopsoutfit och gpsade oss till Botaniska trädgården.


Någon timme innan vigseln så kom en skur, men efter det så höll regnet sig borta och vigseln kunde hållas utomhus som planerat. Såååå himla fina var brudparet när de kom gående genom parken. Musiken var väldigt fin och vigselförättaren riktigt bra.



När ringar bytts vandrade vi vidare mot skumpa och mingel utanför AF-borgen där festligheterna skulle hållas. Och vilken fest det blev. Otroligt god middag serverades. Västerbottenpaj till förrätt, tupp till varmrätt och bakad citronkräm med rårörda hallon till efterrätt. Mums. Och så en riktigt god bröllopstårta förstås - fast efter den mumsiga middagen så fanns det nästan för lite plats kvar i magen. ;)

Middagen förgylldes av otroligt trevliga och roliga bordsgrannar, massor med fina och roliga tal och allmänt en smått magisk stämning. Efter middag blev det dans och partaj så att svetten lackade och fötterna värkte. När man vaknar med träningsvärk dagen efter så måste det väl räknas som ett gott betyg. :)

Tack mina favoritskåningar för att vi fick vara med och dela denna fantastiska dag!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: