mellan vakna & somna

Tack semester 2012

Kategori: Diverse

Semestern är över och förbi för den här gången. Men vilken semester det blev!
Tajmade in fin fint till det fina vädret gjorde entre, och visst, vi har väl inte tröttnat på solen direkt men det har ändå varit helt okej!

Inledde med en vecka i Västervik med fina vänner där vi kunde sitta på altanen och titta på fin utsikt, njuta av solen och äta smarrig glass. Bland annat.







Vecka två hämtades våra små kissekatter hem. Försiktiga till en början, men den där försiktigheten har ju utgått litegrann nu kan man säga.

 

Vecka tre blev det renovering av vardagsrum. Ny färg på väggar, tak och fönster och så lite nytt golv. Ganska stor skillnad ja! Men det tog sin lilla stund att måla fönster och foder och alla vinklar och vrår. Någon frågade om vi gillar vitt i vårt hushåll och ja det gör vi. Jag har gärna vitt på väggarna och färg på saker som är lite lättare att byta ut. Dessutom, när man bor i ett hus med minimal takhöjd så gör man ju i princip att för att illusionera fram någon centimeter till.

 

Vecka fyra ägnades åt hallrenovering. Pärlspont på väggarna, som var väldigt mycket pilligare än vi trott, och så klinker på golvet. Lite småfix återstår där innan allt är klart. 

 

Men vi har ju hunnit med en hel del annat också. Jag har till exempel varit på en fantastiskt rolig möhippa i Malmö för blivande bruden Ann. Där blev det bland annat segwaykörning, filminspelning och bubbel i glasen.
 
 

Det har grillats en del också. Tittats på film. Fikat har vi gjort och bara varit. Faktiskt. Lyckades koppla bort jobbet riktigt ordentligt och därför var det otroligt nog inte speciellt mycket jobbångest de sista dagarna. Fast det är klart, det är ju väldigt skönt att vara hemma också. Äta långfrukost, vila lite mitt på dagen, pyssla, gosa med kisarna... och sånt där. :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: