mellan vakna & somna

1,93

Kategori: Diverse

I tider av tankar på renovering är det lätt att man fastnar i inspirationssnurren på olika bloggar, hemnet och så vidare. Nu har jag bara en liten efterlysning. Kök med typ 3,70 i takhöjd är ju förstås väldigt tjusiga och inspirerande på sitt sätt. Men 3,70 är det inte tal om i det röda lilla huset i skogen. Cirka 1,93 i takhöjd i köket är på fullt allvar. Mycket spännande. Inte minst när man försöker tänka köksinredning och snabbt kan konstatera att vanliga överskåp skulle göra att det blir mastiga 30 cm mellan diskbänk och skåp...

Våra tvåmetersvänner kommer alltså att få komma in via altandörren och stanna i vardagsrummet där det nästan börjar närma sig någon slags normalhöjd.

Så ja, inspiration i miniatyrform tack.
:)

Ps. lågt i tak är inte bara av ondo. Tänk hur varmt och gott det blir i köket med den takhöjden när vi eldar loss i vedspisen på vintern. I will sleep in the kökssoffa.

Kommentarer

  • Malin säger:

    Skippa överskåpen och sätta upp hyllor??

    2011-11-22 | 08:57:02
  • Sara säger:

    Helt klart ett alternativ med hyllor!



    Det finns även en variant med "liggande" överskåp. De är alltså bara 40 cm höga. Troligtvis behöver det bli någon kombination eftersom de "liggande" överskåpen är lite i fel bredd. :) Såklart.



    2011-11-22 | 14:27:52
  • Syster i söder säger:

    Va? har ni bestämt er? har tänkt så hur allt går!! hör av dig och uppdatera mig! är så glad för er skull! kraaaam!

    2011-11-22 | 20:46:35

Kommentera inlägget här: