mellan vakna & somna

Midsommar

Kategori: Diverse

Vilken underbar midsommar det blev.
Vi styrde kosan mot Öland och Egby i torsdags för att grilla, fotbollstennisa, kubba och bara ha det allmänt gött. På självaste midsommarafton kom frukosten som en skänk från ovan och sedan var det dags att förflytta sig några kilometer till campingen. En husvagn, två tält och ett partytält utgjorde världens snyggaste camp.

Det var allsång, tokgod mat, regn, sol, regn, sol, en stormvind som gjorde att partytältet nästan flydde till andra sidan vägen, mer allsång, skålar, dans runt egenhändigt byggd midsommarstång, kollapsade stolar, mys och prat och gos. Alldeles, alldeles underbart med andra ord.

Midsommardagen började med sol. En mastig regnskur tvingade in oss i tält och husvagn, men när det klarnat upp igen var det dags för årets upplaga av Midsommarpokalen. Efter en svettig final var det Björn som stod som segrare. Lite lätt slitna fick vi sedan styra hemåt. En lugn kväll med tidig sömn gör visst att man vaknar totalt utvilad klockan nio. Det är fint det.

Ikväll är det match. Heja Heja. Men först ska stora systerdottern firas. Hon fyllde nio igår. Fatta, nio år!! Hon börjar bli stor nu min lilla hönapöna.

:)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: