mellan vakna & somna

En underbar helg

Kategori: Diverse

Vilken helg jag har haft. Helt fantastisk.
Susade iväg i fredags efter att ha bevittnat en krock och senare blivit påbackade - min lille ulj klarade sig utmärkt bra trots att han som backade tydligen var en idiot... =)

Brummade upp till Halmstad för några timmars bad. Härligt och roligt. Strömmar och vattenrutschbanor. Lek och skratt. Det bästa av allt var ju att 50-åringen nästan var nöjdast av oss alla.

Efter badet visste vi fortfarande inte slutdestinationen men fick order om att köra mot Göteborg. Vid matstopp i Falkenberg delades uppdraget till grabbarna ut. Hoppträning med häst. Skräcken lyste i ögonen. När detta visade sig vara ett lur var lättnaden enorm hos dem medan vi tjejer var lite besvikna - vi ville ju så gärna se dem på hästryggen.

Slutdestinationen uppenbarade sig till slut framför oss i form av en stor byggnad med ordet Gekås på. Ullared var alltså målet för resan. Vi bodde i två fin fina stugor som blev till en stor tack vare en dörr. I fredags shoppade vi outfit till födelsedagsbarnet och firade sedan som sig bör när det står 50-årskalas på schemat.

I lördags var visst hela Sverige på Gekås i Ullared. Helt galet. Så istället för att slåss höll darling och jag oss i utkanterna och shoppade skor innan vi ställde oss i kön och gjorde oss redo för Gekås-fight. Kom ut med jackor, sängkläder och lite annat smått och gott.

Badade i vedeldade tunnor, bastade och grillade i mysigaste grillkåtan på kvällen. Lagom dåsig och härligt lugn lördagskväll. Steg upp med tuppen igår och körde lite fel, men sedan rätt, och landade i Ramdala där darling skulle spela match alldeles lagom i tid.

Helgen avslutades med mysig pysseljunta i Buskaboda.
Behöver jag säga att jag är lite sliten idag? Dessutom har förkylningen nu bestämt sig för att ta sig ut genom ögonen, vilket betyder att det som brukar vara vitt nu är rött som tomtens luva. Ungefär.

:)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: