mellan vakna & somna

Var ligger närmaste solarium?

Kategori: Diverse

Hemma igen.
Som rubriken antyder har vädret inte varit klockrent. Bra, men inte bäst. Solen var blyg i år.

Men oj vad skönt det är att ha semester. Fast det är faktiskt lika skönt att komma hem. Både jag och darling drabbades av någon slags hemlängtan när vi redan kommit hem igår.

Vi kanske ska ta det från början.
Körde ner till Sturup i värsta snöovädret. Uäck. Kalles GPS ledde oss in på en genväg som säkert är en genväg när det inte är snö. Nu var det... intressant.

Flygresan gick bra. Taxiresan till hotellet gick bra. Tröttheten var total vid första restaurangbesöket och det kan även ha varit tröttheten som gjorde att första kvällen blev som den blev. Det som var det värsta första kvällen var dock att två av grabbarna blev rånade. Indragna på en bar, hotade med en biljardkö och av med massa pengar.

Det är lite svårt att hålla i sär dagarna, men kväll nummer två blev även den kaosartad. I alla fall för en av killarna, för övrigt samma som blev rånad första kvällen. Rån igen, fast nu var en pistol inblandad. Sjukt.
En annan av grabbarna lyckades trampa på en sjöborre. Ingen bra grej att trampa på. Hej och hå, iväg till sjukhuset med honom.

På dag tre började semestern ordna upp sig. Nu var det slut på trassel och kaos och resten av semestern innehöll istället barrunda, sol vid iskall pool, bad i gigantiska vågor, party, karaeoke, spännande tennisturnering, fotbollstennis, mat, mat och mat.

Så jo. Det har varit en bra semester. Det är skönt att komma iväg.
Nu är det dock tydligen första advent helt plötsligt. Så det finns en del att pyssla med här idag...

:)

Kommentarer

  • Svärmor säger:

    Skönt att ha er hemma igen. Hoppas vi syns vid något gott hemme hos mig i veckan.

    Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

    2008-11-30 | 21:18:57
    Bloggadress: http://gmunsterlander.blogg.se/

Kommentera inlägget här: