mellan vakna & somna

Brudigt

Kategori: Diverse

Igår åkte jag och Mallanbrallan till världens ände... förlåt, Backaryd. Där finns det, ganska otippat, en liten butik i ett stort hus och i den lilla butiken finns helt sjukt många klänningar. Balklänningar och brudklänningar. Mallanbrallan ska ju gå och bli fru i augusti, så det är liksom läge att hitta outfiten för detta.

Det var rätt roligt att hon kom dit med föreställningen att hon ville ha en kort klänning, inga krusiduller och dragkedja i ryggen. Vi ska dit nästa torsdag igen och prova en klänning som är lång, har draperingar och som har snörning i ryggen. Den är fantastiskt fin, på bild, och jag tror verkligen det kommer bli hur bra som helst på den blivande bruden också.

För övrigt var det ett väldigt gött sätt att tillbringa en ledig tisdagskväll. Sitta i en soffa och titta på klänningar. Prinsessklänningar. Hur bra som helst.

Nu är det dags att ta tag i dagens skrivande. 3 artiklar och en herrans massa notiser. Två artiklar som är enkla och en där jag måste tänka till lite. En bra dag helt enkelt.

=)

Kommentarer

  • johanna säger:

    tjena va roligt! det var hos stoffe moster ni va!!!
    kram

    2008-05-21 | 09:31:53
    Bloggadress: http://bebisfisen.blogg.se

Kommentera inlägget här: