mellan vakna & somna

Revirkiss, kräftor och söndagsica

Kategori: Diverse

Trots att bara några få kräftade ner händer och armar blev det en hejdundrans rolig fest långt upp i skogen igår. En väldans massa folk. En väldans massa mat. Ett par snäpp ännu mer alkoholhaltiga drycker. Lite allsång, lite dans och jag tror även det under kvällen utövades någon slags inkissning av revir runt om på tomt och hus...

Buskaboda Cup föddes. Eller ja, i varje fall idén om en sådan.

Tog oss in till stan tack vare snälla mamman. Lite fest till, självklart inklusive Kvarteret Skatan och en överdos av Triad. Försökte flörta med vakterna med de hade nog gått någon slags stränghetskurs sedan sist. Så vi tog lill-M till Piraten istället där det krävdes en del list och taktik innan alla var inne.

Hyfsat trött idag ja. Vaknade och det kändes som att jag aldrig somnat. Mycket märklig känsla. Åkte på seneftermiddagen upp i skogen igen för att hämta hem bilen. Fick mat på köpet och kunde mätt och belåten åka till ica för att försöka få det att sluta eka i kylskåpet.

Ica på en söndag innebär: Enbart par som handlar -vilket kan göra en singel knäpp om man är på fel humör. Brödet var bakat för fem dagar sedan. Filen slut. Och köerna oändliga.

Härligt! =)

Kommentarer

  • Fabbe säger:

    Vill bara slänga in här att "snälla mamman" som sara syftar på är min mamma. Anitha Fabbeke...

    2007-08-21 | 00:07:05

Kommentera inlägget här: