mellan vakna & somna

Yes!

Kategori:

Tänk så mycket det gör när man får en bra natt med lilla bebis. Matade Agnes till omröstningen i eurovision igår, men var klara och somnade innan alla rösterna var utdelade.

Sov alltså från tolv till strax innan tre, matade igen och sov sen till sju då vi vaknade av åskan. Annars hade det nog faktiskt kunnat bli en stund till. Det lilla livet fick lite mer mat och somnade om. Och nu när klockan är efter tio sover hon fortfarande. Yej!

När nätterna är såhär känns det hur lugnt och skönt sim helst. När hon låter som en knarrande dörr och man får stoppa in nappen hundratals gånger så förstår man hur lyckligt lottade vi är som inte alltid har vakennätter.



Har äntligen fått tag på Mams nappflaska nu också. Vi hade den på neo, men när jag letat efter en egen så har den varit slut överallt. Men nu! Fraktfritt och snabbt från babyland. Tror att den nya flaskan gör susen för lillans mage. Hon får kämpa lite mer för att få i sig tilläggsmaten, sväljer inte lika mycket luft och får i sig maten i lagom fart. Himla bra! Rekommenderas!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: