mellan vakna & somna

Kalas

Kategori:

Idag har det kalasats för fulla muggar! Oj så kul det är att fylla år när man får chansen att samla vänner och familj! Och dessutom få massa fina presenter! Tack alla!





Om någon inte vill vara med på bild så bara hojta!

Vädret har varit helt fantastiskt hela dagen. Hej sommar! Nästan till och med lite väl varmt på altanen...även om man förstås inte får klaga på värmen ;)

Efter att vi ätit så magen stod i åtta hörn landade lilla familjen på altanen en stund i den alldeles ljuvliga kvällssolen!



Agnes sov sig igenom heeela kalaset! Hon sover verkligen bra när det är lite liv och rörelse runt henne. Matklockan ringde lagom till gästerna brummat hem och efter en svettig kamp (jäkla amningsbrottningsmatch varje gång) tog hon sig ett huvudträningspass. Och var förstås toksöt ;)



Kommentarer

  • Karro säger:

    Jag har lite samma kamp och hade med Casper med. Du kanske redan läst på amningshjälpen.se. Annars finns där massa info och tips på allt om amning.

    Det kan ju bero på flaskan (det gjorde det med Casper) men Alva har aldrig fått flaska så det kan vara massa annat också ju 😏.

    2013-05-18 | 20:45:06
  • sara säger:

    Kollade där i början, men ska nog kika igen nu när vi i alla fall kommit igång lite, ibland. :) tror att för vår del handlar mycket om en dålig start med ett evigt dragande och fixande med tutten från femtioelva olika sköterskor och barnmorskor... Så det blir lätt lite spänt läge. Men ja, ibland funkar det i alla fall. Klart bättre än aldrig ;)

    2013-05-18 | 23:54:23
  • Malin säger:

    Här var det också väldigt olika. Ibland när det funkade var det ju ok att amma men annars........ Om du får ont, en brännande känsla prata med BVC. Jag trodde det skulle vara så och väntade länge med att fråga.

    2013-05-19 | 07:38:00

Kommentera inlägget här: