mellan vakna & somna

5

Kategori: Diverse

Tänk, nu är min store lille gosse redan fem månader. Heeelt galet!
 
Viggo har under en period varit lite mer gnällig än vanligt. Misstänker att det är tänder som är på gång. Men den senaste prövningen innebär också ett hejdundrandes humör när det ska ätas. Det är inte helt lätt att försöka mata en liten ål. Men detta började efter att han fick börja smaka på gröt, så det handlar ju högst troligt om att han har fått smak för det goda livet. :)
 
Under en period har han ju vaknat tidigt tidigt och bara somnat om på sin mamma i soffan. Det har blivit lite bättre nu de senaste dagarna, så jag hoppas det håller i sig. Han somnar själv på kvällen, runt nio efter sista målet mat och sover gott fram till runt halv sex-sex. På dagarna är det fortfarande lite sisådär med rutinerna, men vid åtta brukar han ta sig en lur och runt lunch sover han gärna en lite längre stund. Så det tar sig på rutinfronten. :)
 
Annars trivs han bäst när det händer saker, vill gärna stå, hoppa eller sitta. Största idolen är storasyster och att titta på när mamma och syrran dansar i köket är stenkul. :)

 
Vid bvc-besöket idag vägde han in på 9245 gram och är nu 68 cm lång. Vaccineringen verkar göra honom ganska trött och gnällig denna gången, så det har blivit extra mycket gos idag. 

 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: