mellan vakna & somna

Viggo 2 år

Kategori: Diverse

Så blev han då två år, Viggo Knut Stefan. Min bullebebis. 😊

 
Viggo är en liten person med stor vilja. Han är väldigt säker på vad han vill, inte alltid lika bra på att förmedla det dock vilket ju leder till en del frustration ibland. Han ÄR full fart. I vaket tillstånd är det inte många stilla minuter. Även i sovande tillstånd är han just nu lite av en närhetssökande virvelvind.

Han älskar traktorer, bilar och allt annat med motor. Även dockvagnar går bra att köra med, men då gör han eget motorljud.

Han äter det mesta med god aptit, även om det varit lite sämre matintag i tider av tandsprickning. Utöver mat är även godsaker i alla möjliga former en favorit, vilket ju kräver lite härliga begränsningar för att det inte ska spåra ur totalt.

Han älskar att vara på förskolan och busa med kompisarna, gillar väldigt mycket att vara utomhus och djur i alla former är himla spännande. Han pratar mer och mer så att det går att förstå – även om peka och göra ljud fortfarande många gånger är det mest framgångsrika sättet att få som man vill…

Han älskar att busa, är stark som en mindre häst och kan med sina nypiga nypor få både sin storasyster och mamma att börja gråta. Oh well. 😉

Han blir ledsen när han inte får följa med om någon ska iväg på egen hand, älskar sin stora rosa filt och att åka cykelvagn.

Grattis finaste Viggo!