mellan vakna & somna

Bambi

Kategori: Diverse

Det verkar vara rådjursår i år. Pappa har kört på två på en och samma vecka. Obehagligt. Senast idag när de var på väg hem från mig.

Har spelat match. Sista för säsongen. Storförlust. Skit. Jag var på riktigt dåligt humör efteråt. Och ont överallt. Min fot är helt mosad. Ibland undrar jag varför jag utsätter mig för sånt här. Just nu är jag så trött på det att...ja, det är helt enkelt tur att det är uppehåll nu.

Bambi förresten. Måste låna ett syskonbarn och se bambi 2. haha. "Prinsar säger inte, tjo ho" haha.

Kyla foten nu.
Stretcha.
Sova.

Adios

Singelpanik?

Kategori: Diverse

Världens klokaste kom igår på att jag nog har singelpanik. Jag insåg att det nog var det ordet jag letat efter.
Det är tråkigt att vara singel just nu. Går ju i vågor det där.
Dejta är kul. Fast hade varit ännu roligare om man faktiskt känt pirret i magen nån gång.
Men alltid lär man ju sig nåt av att dejta. Om inte annat så blir man ju lite medveten om vad det faktiskt är man söker.

Varför vill man ofta ha det man inte kan få? Men kan få det man inte vill ha?
Är det lagen om alltings jävlighet? =)

Nu är det snart helg!
Sista matchen imorgon.
Vad ska jag sen göra med all tid.
Kommer ju få orimligt mycket tid över.
Kanske ska fila på den där boken då, när jag får tid.

Ciao

Däppt i däsan

Kategori: Diverse

Vad tror ni om en film där personen framför kameran är tomteröd om näsan och har allmänt svårt att prata normalt eftersom hon är extramt täppt i näsan...

Jag tror inte det blir en höjdarfilm. Eller, jag vet med säkerhet eftersom det var både jag som var framför kameran och skötte redigeringen tillsammans med kollegan...hua.

Dagen har i varje fall gått galet fort, det gör alltid det när vi filmar. Har så himla roligt!

Helgen gick lika fort den, om inte fortare. Spelade match igår. Vi vann med 7-0. Jag gjorde inte så mycket. Stod mest på min position längst bak och skrek på de andra. Sprang ut och snöt mig med jämna mellanrum. Så det var tur att det andra laget inte hade så mycket att komma med framåt - ja, inte bakåt heller eftersom vi gjorde sju mål...hehe. Rätt match att vara krasslig i i varje fall.

Att-göra-listan börjar bli lång nu. Jobbigt. Massa knep och knåp blir det. Fast jag trivs när det händer mycket. Tiden går fort då. Jäklans vad jag trivs just nu. Med allt. Helt fantastiskt. Förutom då att jag låter en hes kråka med bomull i näsan...på ett ungefär. =)

Adios amigos (ååhh, vad jag längtar tillbaka förresten. Till Guatemala alltså...http://www.backpacking.se/TravelProfile.asp?TravelId=7608&SubMenu=

Canela por favor

Kategori: Diverse

Kanelbullar
Kanelté
Kanel på filen
Kanelglass


Jag är inne i en kanelperiod. Helt klart. Kanelbullens dag den 4 oktober ska firas. =) Senaste fyndet: Vaniljglass med kolasås och kanel. Jag blev överlycklig när jag hittade den här nyheten i frysdisken. Heja GB!

I övrigt består mitt liv just nu av nässpray, näsdukar, panodil, honung, bricanyl, nyponsoppa, apelsin....
Ja, jag är förkyld. Har legat däckad i två dagar. Jösses va trist det är att ligga hemma och glooo.
Imorn blir det ett besök på jobbet. Ska försöka överleva hela dagen och inte smitta ner resten av kamraterna...hehe...

Ciao!

Jag måste bara klaga lite...

Kategori: Diverse

Att klaga är inte fint. Det ska man helst inte syssla med. Man ska vara nöjd och glad. Jag är oftast nöjd och glad, men nu är jag så trött att jag måste klaga lite.

Jag har jobbat långt över 30 timmar på tre dagar så nu känns huvudet som potatismos. Dessutom är det två dagar kvar, i samma härliga övertidsanda.
Jag sliter med personaltidningen och alla bara fullkomligt struntar i det som heter deadline. Deadline var i fredags. Jag har skickat en påminnelse om dagen sedan dess. Men jag väntar fortfarande på texter.
Jag knuffade upp min bildörr på bilen bredvid idag. Blev ett ordentligt märke. Och eftersom jag är alldeles för ärlig och kände mig som en smitare i några sekunder så var jag tvungen att lämna en lapp på vindrutan. Jag hoppades att ägaren skulle säga att det inte var så farligt, detta struntar vi i. Han ringde nyss och berättade att han ska köra till lackverkstaden imorgon och återkomma när han vet vad det kostar. Tänk vad mycket pengar man skulle spara om man inte varit så förbaskat ärlig...

Och som om det inte var nog där. Ikväll när jag kommer hem från träningen så finns det inte en enda parkeringsplats. Verkligen inte en enda i närheten. Jag höll på att bryta ihop av utmattning. Efter att ha kört runt runt runt i åtta och en halv evighet gav jag upp och parkerade så avlägset att jag nästan kommer vara framme vid jobbet innan jag är framme vid bilen imorn...

Det finns säkert mer jag borde klaga på. Krig, svält, politiker och sånt. Men jag höll mig till mitt eget enkla liv idag. Återkommer med de lite tyngre klagofrågorna nästa gång jag är utmattad.

Ciao

Denna organisation...

Kategori: Diverse

Oj, vilken märklig och ineffektiv organisation jag jobbar i. Helt osannolikt. Jag frågar en person; Är det säkert att du inte vill skriva texten själv? Och får till svar; Nej, det är bättre att du gör det.

Sagt och gjort.

Jag skrev texten och skickade den till personen för godkännande. Tji fick jag. Nu ringde personen och berättade att han hade gjort en hel del ändringar, ja i princip skrivit om hela texten. Det var ju sååå mycket mer information som skulle in. Så nu sätter han sitt namn under texten i stället. Det gör inte mig något. Men, varför skulle jag skriva den från första början? Jag har lite annat att pyssla med än att sitta och skriva texter som jag sedan trycker delete på. Puh!

Så sett var det mycket bättre när man jobbade på tidning och bara publicerade texten innan intervjupersonen hade en enda chans att säga sitt. he.

Nåja. Dagens avreagering.
Igår jobbade jag tolv timmar. Det är några för mycket. Mitt huvud känns som en gigantisk melon.

Ciao

Jag hade visst fest...

Kategori: Diverse

så var det måndag igen. i ett nafs var helgen slut. i lördags åkte vi till ikea. var där i flera timmar. härligt att inte stressa igenom á la "nu tar vi bara det vi ska ha och sen går vi"...

fyllde volvon till bristningsgränsen. hysteriskt kul. min stackars blomma fick vackert lämna ett par blad utanför bilen som fladdrade friskt hela vägen hem. väl hemma lagade vi mat och monterade ihop byrå och drack öl. det tog låååång tid. tre timmar. ikeabyrå med sex lådor. ganska många skruvar och plugg och jag vet inte allt. men rackarns vad fint det blev.

tjugo i åtta var vi klara. klockan åtta ramlade de första festliga pojkarna in. jag skulle tydligen ha fest. blev en hejdundrans fest. när sverige vunnit matchen ramlade ytterligare några in. och sedan ytterligare några. jag var glad. det var trevligt. grannarna tyckte inte att det var lika trevligt. och sur tant i lägenheten bredvid var bara sur och inte alls glad. varför är det så svårt att gå och ringa på och be folk dämpa sig om man störs?? mycket irriterande. istället stack hon ut huvudet när vi skulle gå och sa nåt spydigt. jag är inte den som är den. om någon ber mig sänka så sänker jag. bah.

seg söndag igår. monterade fler ikeamöbler. puh.
men nu är det fint både i hallen och i badrummet. jag är mycket nöjd. mycket.

ciao