mellan vakna & somna

Sommar

Kategori: Diverse

Oj vad härligt med sommar! Vi har badat, badat och badat lite till. Även lillebror har plaskat i sjö och hav. Ljuvligt!

Häcka

Kategori: Diverse

Det är inte bara lillebror i familjen som kan få röjarralfryck, i söndags gick vi loss lite i trädgården. Risig hagtorn togs ner, halvt päronträd kapades och vildvuxen häck besegrades. Jag har fortfarande sjuk träningsvärk från häckklippningen, men resultatet blev så bra att det är klart värt. 😉 Kanske inte trädgårdsmästarklass på klippningen, men jag är nöjd ändå.

Idag kom sommaren äntligen på besök igen. Eller ja, självklart i sällskap med moln men det var tillräckligt varmt och skönt för att sommarkänslorna skulle vakna.

Annars längtar vi mest till pappans semester nu och smider lite planer för de lediga veckorna. Ska. Bli. Så. Skönt. 😉

Bärigt

Kategori:

En myggtät men underbar tur ut i skogen ikväll på jakt efter blåbär. Man behöver ju verkligen inte leta efter bären i år, så det får bli en tur till en annan dag. Men då inklusive bärplockarmanick. :)

Häromdagen gick jag och Agnes ut i pyjamas på morgonen och plockade både blåbär och smultron till frukosten. Ljuvligt lyxigt. 


Annars har vi nu inlett första sommarlovslediga veckan. Först ska jag och barnen vara lediga i fyra veckor. Sen ansluter pappan i fyra veckor till. Det blir en bra sommar! Lite utmanande att hålla sams med treåringen som visst har ärvt mitt humör... Men om han den lille runde bara fortsätter sova till sex på morgonen så ska nog mammans sömn- och tålamodsdepåer vara fyllda igen. ;) Tänk att 06 kan kännas som sovmorgon, allt är sannerligen relativt. 

Nåväl. Vi njuter av att kunna göra vad vi vill om dagarna. Bada, busa i sängen, åka på utflykt med moster, gunga, baka eller bara leka hemma.