mellan vakna & somna

Ett

Kategori: Diverse

Ganska exakt nu, för ett år sedan var han på väg ut. Den store lille killen. Det är helt sjukt att han redan blir ett år. Var sjutton har det här året tagit vägen?

Nåväl. Det blev lite kalasande idag också med paket, fika och bus med kompisarna. Himla fint såhär mitt i veckan.

Lite om Viggo då. Han är just nu inne i någon slags uppmärksamhetsfas vilket innebär en hel del gnäll eftersom man omöjligt kan bära eller busa precis varje vaken minut. Han går ordentligt och inomhus är det helt klart mer gång än kryp nu. Hans sätt att söka, och få, uppmärksamhet är att banka som en tok på vitrinskåpet. Puh.

Han är en liten röjarralf, full fart hela tiden i vaket tillstånd. Lite mamma och pappa kan han säga och jag har känslan av att han vet att jag är just mamma. Annars är det mest pekfingret och dadda, dodd, där, eh, oh, ah. 😉

Bollar är superskoj, likaså bilar och att plocka saker i och ur väskor eller lådor. Att busa med syrran är jätteroligt, men den känslan är långt ifrån besvarad. 😉 Mat är sällan några problem, men han vill helst äta själv vilket går lite sådär. Antalet tänder ligger fortfarande stadigt på noll.

Han sover fortfarande ganska svajigt, låter som en dinosaurie om nätterna och vaknar tidigt. Dock kan han nu tänka sig att somna om på soffan till kanske halv sju. Lyxigt.

Han är röjig och tokig och alldeles underbar.

 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: