mellan vakna & somna

Schack

Kategori:

Vissa dagar, som denna till exempel, önskar man ju att det var schack eller bridge eller något annat ofarligt som låg en varmast om hjärtat. Men nej, nu råkar det ju vara fotboll och då kan det hända att det säger megaknak i knät, på det där dödsvrålsonda viset. Men det ska väl förhoppningsvis inte göra ont för evigt och jag kan stödja på det i stort sett som vanligt. Lite svullet, lite ömt och förbaskat ont i musklerna i benet. Det får mig ändå att tro och hoppas att det inte är något trasigt på insidan.

Naturligtvis skulle detta hända när barnen var och hejade på mamma. Agnes blev lite förskräckt, men hon är ju supercool i såna här lägen och tittade mest förundrat och frågade om mamma hade aj, så som hon när hon trillade i parken. Söt.

Höll på att bli utburen på bår, men insåg att det nog skulle göra barnens förskräckelse än större. Lite extra djupandning så gick det att hoppa ut med stöd istället.

Astråkigt ja. Och dessutom blev det storförlust. Men som sagt, smärtan är förhoppningsvis inte för evigt och förlusten var inte mycket att säga något om. :)Kommentarer


Kommentera inlägget här: