mellan vakna & somna

Snöfritt

Kategori:

Vips. Snöfritt.
Vårt tjocka snötäcke försvann i ett nafs när det blev en hel massa plusgrader. Vi hann busa lite i snön här hemma i helgen, nu är det mest bara någon livsfarlig isfläck kvar. 


Sjukdomstiderna är verkligen här nu, idag var de ynka fyra barn på förskolan. Vi har dock, peppar peppar, klarat oss än så länge. Lillebror hostar och rosslar lite, men det har han ju gjort i en evighet nu. Agnes hostar lite när hon ska sova, men inget annars så då räknar jag henne som frisk. :)

Igår, efter en mysig lugn hemmadag, slog häppe nåt slags sovrekord. Han somnade vid sju, åt tre timmar senare och sov sen till strax efter sex imorse. Himla fint även om det högst troligt var en engångsföreteelse. :) Vi har ökat mängden mat vid varje tillfälle, totalt sett per dag blir det ungefär samma, men lillebror är väldigt mycket mer nöjd med det här upplägget just nu.


Agnes är jätteduktig med potträningen här hemma. Att gå på pottan nån annanstans är dock lite svårt än så länge. Men jag försöker peppa henne att även pottan på Stubben funkar lika bra som den vi har ;) Snart så. I övrigt är det just nu bad i baljan, utklädnad och lek med dockor som är mest poppis. Just badet är lite av en skräll faktiskt, men väldigt kul.


Kommentarer


Kommentera inlägget här: