mellan vakna & somna

sportlov

Kategori:

Denna veckan är det sportlov, vilket innebär att jag har min stora tjej hemma också. Mysigt. Igår var pappan ledig och vi fick en familjedag tillsammans. Inte alls fel. Annars dras vi med förkylningar av olika grad allihop. Agnes hostar, Morgan har ont i kroppen, jag snorar och lillebror är som vanligt rosslig. Det är lite som att vi delat upp en och samma förkylning mellan oss. 

Idag vaknade vi upp till ett vitt snölandskap, väldigt oväntat. Och i stan några mil bort var det visst barmark.Vad har vi annars gjort sen sist...
I lördags hängde vi i stan med bästa föräldragruppen. Våra stora tjejer och vi gick på jazzkissekatten på biblioteket. Kanske lite lite action för spralliga treårsrumpor, men det var förstås härligt att hänga med gänget oavsett.


Lillebror är annars inne i en spännande missnöjd period. Allra helst kvällstid när han liksom blir övertrött och skitarg. Och imorse var han tvungen att försöka rulla till mage i sin säng. Det gick inte så bra, så vi slumrade vidare på soffan från 04. Misstänker att humöret hänger ihop en del med frustration att han bara kan rulla runt, men inte ta sig någonstans. Men jag ska också prova med lite större portioner mat och se om det är en sån enkel sak vi missat. :) Den lille gossen har ju också börjat provsmaka lite gröt ibland, succé! Det är helt enkelt bara att hoppas på att kärleken till mat håller i sig! 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: