mellan vakna & somna

Fyra

Kategori:

idag blir min lille gosse fyra månader. Det är ju helt galet att det redan gått fyra månader sen den där måndagen när vår familj blev komplett. 

Häppe är oftast en glad och nöjd bebis med stor aptit. Han är vaken allt mer på dagarna och älskar när han får vara med och när man leker med honom. Sovrutiner på dagen har vi inte fått till än, det varierar beroende på vad vi hittar på. På kvällen äter han oftast sista målet mat vid 22 och sover sen gott en lång stund. Dock har han börjat med den sömniga vanan att vakna någon gång mellan 03-05 och somnar sen om på sin mamma till runt 07. Hade ju gärna sett att han lika gärna kunde sova själv till 07, men har man ett närhetsbehov så har man ;)


Han sitter gärna en stund i matstolen, till exempel när vi äter. Han tycker också om sitt gym och ääälskar sin storasyster och alla hennes tokigheter. :) Hoppgungan eller hop-n-pop-stolen blir han helt vild i. Och de senaste dagarna har han också varit väldigt nära att rulla från rygg till mage, det är bara en arm som är lite i vägen. Sen så. :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: