mellan vakna & somna

Uppåt

Kategori:

Jajamensan, äntligen pekar viktkurvan uppåt för lillebror! 5050 gram vägde han in på idag på sin tvåveckorsdag, vilket innebär en ökning med ungefär 300 gram sedan i torsdags. Rätt bra jobbat. 

Vägen till viktkurva på rätt håll (och nöjd, pigg, bebis) stavas ersättning. Han ammar fortfarande, lite när det går. Han blir nämligen, precis som sin syster också blev, precis vansinnig om det inte kommer någon mat direkt. Och den som försökt amma ett vansinnigt barn vet hur lätt det är... :) Nåja, så länge som det går kommer han få amma ett par gånger om dagen och få i sig lite extra goa grejer. Jag är bara glad att han växer nu och blir mätt.

Annars händer inte så mycket här i bebisbubblan. Imorgon börjar Morgan jobba igen, så då blir det lite mer verklighet här. Egentligen skulle Agnes skuttat till Stubben onsdag och torsdag, men jag är inte så sugen på vare sig vattkoppor eller halsfluss just nu så hon får stanna hemma och så hoppas vi att smittorna lugnat ner sig efter höstlovet. Känns himla skönt att ha den möjligheten ändå.

Nehepp, dags att lägga ner den sovande lillen och hoppas att han fortsätter med sin vana att vakna en gång för mat under natten. Lyx. :)
Kommentarer


Kommentera inlägget här: